2777
2789

بله مامان من اینجوریه 

بچه ها لطفاً راهنماییم کنید 

من آدم درون گرایی ام یعنی درون گرا شدم چون شخصیتم خورد شده عقده ای شدم همش سرم تو درس و کتابه چون پشتوانه ای ندارم 

هفده سالمه یادمه کلاس پنجم که بودم خوشم نیومد از معلوم تعریف کنم پیش فامیلا مثلا عمم اینا میومدیم خونه مامانم انواع اقسام فحش های ناموسی از جمله جن.ده خراب جنایتکار و ج.نده پولی رو بهم نسبت میداد که چرا من تعریف می‌کنم پیش بقیه فردا بهم بگن خراب 

و من به مرور از اون آدم با ذهن سالم و شاد تبدیل به یه عقده ای ساکت شدم 

هیچ هم سن و سالی تو فامیل ندارم امشب مهمونی بودیم واقعا خوشم از بحث رب گوجه و رب انار نمیاد که شرکت کنم داخلشون پس رفتم تو گوشی با دوستام حرف زدم 

همون روز شوهر عمم داشت نیکفت خواهر زادش گستاخه

الان اومدیم خونه و من همش دارم گریه میکنم چون مادرم بهم میگه تو جن.ده ای که تو گوشی بودی الان بقیه دارن میگن تو خرابی 

بخدا خودش میشینه پیش بقیه کسی از بدی من میگه تشویقش می‌کنه دیگران بهم زور گرفتن 

میشه راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادزت بيماره ، تحمل كردنش گر چه سخته اما چاره اي جز اين نداري ، اگر ميتوني با مشاور مدرسه تون در موردش صحبت كن يا با خاله يا پدرت يا كسي كه ازش حرف شنوي داره و براي حل مشكلت اقدام كن . در كل اين نوع حرف زدن شايسته يه خانم نيست ، متاسفم براي مادرت كه فقط الفاظ ركيك توي كلامشه 

مادزت بيماره ، تحمل كردنش گر چه سخته اما چاره اي جز اين نداري ، اگر ميتوني با مشاور مدرسه تون در مور ...

الفاظ رکیکی که از کلاس اول بودن به دختر معصوم میزنع 

الفاظ رکیکی که از کلاس اول بودن به دختر معصوم میزنع

پس اخلاق و تربيتش در همين حده ، ناديده بگيرش ، به عنوان يه بيمار نگاهش كن و ببين از يه بيمار چقدر بايد توقع داشته باشي