یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با کلومیفن دور اول نه،دور دوم باردار شدم،۸ سال پیش.
ان شاءالله خدا به زودی به همه ی منتظران اولاد صالح و سالم عطاکنه
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
مشکل که چه عرض کنم عزیزم،ده ماه بود اقدام کردم،باردار نشدم،رفتم دکتر برام سونو و آزمایش نوشت،همه چی نرمال بود،بعد دکتر دارو داد،گفت اگه با کلومیفن دور اول و دوم نتیجه نگرفتی،بهتره شوهرت مراجعه کنه شاید مشکل داشته باشه،خداروشکر بار اول نه،بار دوم جواب گرفتم،البته بگم،بچه ی دوم و سومم رو خدا خواسته باردار شدم،حتی با روش جلوگیری که داشتم.خیلی سخت بود ولی خداروشکر بزرگ شدن دیگه
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
منم ماه نهمه اقداممه همسرمم خداروشکر مشکلی نداره خودمم همینطور این ماه رفتم سونو نرمال بود ولی گف اگ ...
اون قسمت که خط آخر نوشتی نمیدونم منظورت چیه عزیزم،من فقط یه سونو معمولی رفتی،بعد که دید مشکلی نیست،فقط از این کلومیفن تجویز کرد و فولیک اسید،همین،ان شاءالله شما هم نتیجه بگیری گلم