2777
2789
عنوان

چه ختمی بردارم؟؟؟؟

189 بازدید | 15 پست

خواهرم در شرف طلاقه دادگاه حضانت دختر رو بهش داده پسرشم گفتن هر جا دوس داشت بره، پدرشون بچه ها رو نمیخواد میگه برین پیش مادرتون ولی هردو رفتن پیش باباشون، خواهرم دلش خونه طفلک کارش شده گریه چ ختمی برداریم، چه سوره ای چله بگیریم که بچه ها برگردن

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لازم نیست ختم بگیرید واسه محک نذر کنید شکم چند نفر و سیر کنید به حیوانات خیابانی کمک کنید دعا خ ...

به خودش که کمک میکنه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 5600حاجت روایی

لازم نیست ختم بگیرید واسه محک نذر کنید شکم چند نفر و سیر کنید به حیوانات خیابانی کمک کنید دعا خ ...

ممنون که وقت گذاشتی و به تاپیکم اومدی بله کار خیر عالیه اما دعا جای خودش رو داره گلم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
فکر نمی کنم به اندازه کمک به دیگران ثواب داشته باشه

درسته ولی دعا کردن خیلی انسان و به خدا نزدیک میکنه مثل همین ختم و چله و اینا

این یه بحثه ، کمک به دیگران یه بحث دیگه ، هر دو رو باید در کنار هم انجام بدیم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ممنون که وقت گذاشتی و به تاپیکم اومدی بله کار خیر عالیه اما دعا جای خودش رو داره گلم

حتما دعا هم خوبه اما واسه آرامش دل خودتون...باورتون نمیشه من چه حاجت های بزرگی از نذر واسه غذا دادن به گربه های خیابونی کردم از درست شدن ویزای مهاجرت گرفته تا درمان بیماری سختم