2777
2789

بچه ها من ۱۷ماهی هست زایمان کردم 

الان وزنم ۶۴ قدم۱۶۸ هستش میخوام وزنمو بیارم ۵۸ اینا و اینکه به خاطر شیردهی سینه هام هم بزرگ شدن هم شل و افتادگی پیدا کردن اونایی که باشگاه میرن میشه راهنماییم کنن که آیا میتونم با بدنسازی شکمم تخت بشه و باسنم فرم بگیره و هم سینه هام کوچیک و سفت شه؟؟؟؟ من تاحالا با دستگاه کار نکردم و هیج اطلاعاتی ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بدنسازی اره میتونی شکمت تخت کنی برای فرم گرفتن باسن میتونی تی ار ایکس بری بدنسازی بالا تنه کاری کنه میتونه سینه هات کوچیک کنه سفت،شدن سینه هم میتونی عمل کنی با ورزش نمیش اگه بشه بعد یه مدت کوتاهی برمیگرده 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
با بدنسازی اره میتونی شکمت تخت کنی برای فرم گرفتن باسن میتونی تی ار ایکس بری بدنسازی بالا تنه کاری ک ...

یعنی با بدنسازی پایین تنه فرم نمیگیره؟؟ عمل میگن عوارضش زیاده اگه ورزش جواب بده ادامه میدم

آره عزیزم می‌تونی ولی بستگی به این داره که چقدر تغییر سایز مدنظرت باشه

الان سایز لباسم ۳۸ میخوام به ۳۶ برسه 

وزن بفد از زایمانم ۸۵ بود الان ۶۴ شدم میخوام حالا دیگه برم باشگاه رو فرم بیام و به ۵۸ برسم

یعنی با بدنسازی پایین تنه فرم نمیگیره؟؟ عمل میگن عوارضش زیاده اگه ورزش جواب بده ادامه میدم

ن این همه عمل میکنن عوارض نداره 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
هیچ اطلاعی از این رشته ندارم 

فکر میکنم یکی از شاخه های بدن سازیه خیلیم عالیه بیشتر برای فرم دهی و سفت کردن هست مثل سینه باسن بازو 

….

بدن سازی رشته خوبیه ولی اگه ادامه ندی باز بدنت به حالت اول برمیگرده اگرم طولانی مدل ادامه بدی بدنت خیلی زمخت میشه ..

بازم تصمیم گیری خودتون مهمتره ❤️

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
ن این همه عمل میکنن عوارض نداره 

من تو همین نی نی سایت میخوندم میگفتن عوارضش زیاده و اینکه من قصد بچه دوم رو هم دارم و باید عمل بعد از بارادری و شیردهی دوم باشه 

فکر میکنم یکی از شاخه های بدن سازیه خیلیم عالیه بیشتر برای فرم دهی و سفت کردن هست مثل سینه باسن بازو ...

مرسی از اطلاعاتت عزیزم باید برم در موردش تحقیق کنم هر کدوم اوکی بودن برم

الان سایز لباسم ۳۸ میخوام به ۳۶ برسه  وزن بفد از زایمانم ۸۵ بود الان ۶۴ شدم میخوام حالا دیگه ب ...

اگه بری بدنت فرم می‌گیره و عالی می‌شی منم تقریبا هم‌وزن شما بودم الان ۵۷ کیلو هستم

حال هر سرزمین را باید از حال زن‌هایش شناخت.