2777
2789
عنوان

چرا خدا اینجوریه...

1088 بازدید | 53 پست

بچه ها لطفا جبهه نگیرید من فقط برام سواله ک چرا بدبخت کردن برای خدا انگار راحت تره چرا تاسر یه چیز ذوق داری سریع بعدش یه اتفاق بدمیفته چرا انقد بین بنده هاش فرق میزاره چرا کسی ک ب هردری میزنه ک ازراه حلال پول دربیاره بهش نگاه نمیکنه ولی بقیه ک فقط پول مهمه براشون رو کلی موفق میکنه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر كن الآن ازش ميپرسم ! 

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من دیگ هر چیزیو ب اون ربط نمیدم 

میگم طبیعت زندگی همینع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

صبر كن الآن ازش ميپرسم !    

باورکن دلم میخواست ازش میپرسیدی وجواب تورو میداد جواب مارو ک نمیده

انشاالله خیــــــــلی راحت تر از همه ی خوشبختا

یهو و سریع خوشبخت بشی و بمونی ❤

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

بنظر منم خدا کمین نکرده ببینه کی ذوق میکنیم زهرمارمون کنه😅در این مورد به قانون جذب معتقدم اونی که ته دلت انتظار داری یه اتفاق بد بیفته حتما میفته و برعکس

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
سوال منم هست چرا لذت میبره از زجر کشیدن بنده هاش؟اون که به راحتی میتونه همه چیو درست کنه چرا درست نم ...

معلمت ایا نمیتونه ازت امتحان نگیره و برات بیست رد کنه تا عذاب نکشی و بابتش شب بیداری ؟

ایا نمیتونه سر جلسه امتحان کمکت کنه ؟

هیچ کار خدا بی حکمت نیست 

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
سوال منم هست چرا لذت میبره از زجر کشیدن بنده هاش؟اون که به راحتی میتونه همه چیو درست کنه چرا درست نم ...

دقیقا،باورکن بعضیارو میبینم اصلا بخدا دلم میشکنه میگم خدتیا چرا فقط یبار یه جوری بهم بگو ک چرااا چرا انقد فرق هست ،چرا