2777
2789
عنوان

کمبود قرص اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 26 پست
الکیه. من ی با خوردم. حامله شدم ولی سقط شد

دروغغغغغغغغغغ؟

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
حالا چرا قرص اورژانسی ک کلی ضرر داره،از ی روش دیگه کلا استفاده کن

از روش دیگه ای استفاده میکردیم که یهو در رفت

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شوخی گذشته واقعا خو همینطوری پیش بره جمعیت رو ب کاهشِ واقعا،هیچکس بچه نمیاره مگه چطور بشه

خب چه اینده ای دارن اون بچه ها که دنیا بیان؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
شوخی میکنی،جدی میگی.شاید اشتباه خوردی اره

ن جدی.. مبگن دوز داروهارواوردن پایین اثر نکنه جمعیت زیادباشه. 

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎
میخوان به زور جمعیتو زیاد کنن از بیشتر جاها جمع شده و تو مراکز بهداشت که کلا غیرقانونیه مهم نیست پول ...

😑😭😭😭😭چرا به وضع مردم نگاه نمیکنن شاید یکی تو دوراهی طلاق و زندگی باشه اه

😑😭😭😭😭چرا به وضع مردم نگاه نمیکنن شاید یکی تو دوراهی طلاق و زندگی باشه اه

الهی بگردم ناراحت نباش.ببین بزن گوگل میشه بجاش ال دی بخوری روش خوردنش و نگاه کن بعد ال دی بجاش بخور

وای ،خو واقعا یکی شاید شرایطشو نداشته باشه یعنی چی ☹️

تازه شوهرم میگفت ب دکترا گفتن حتی اگه بچه عقب مانده باشه حق ندارید حتی تجویزسقط کنید. نمیدونم بچه عقب مونده چ به کارشون میاد؟ شوهرم توبیمارستانه

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎