2777
2789
عنوان

مامان های با تجربه تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 72 پست

توفامیلامون هرکس بچه زیر ده سال داره گرفتار شده امسال بااین بیماری معلوم نیست چیه که تموم نمیشه دختر من تو دوماه این دفعه چهارم که سرفه می‌کنه یعنی هنوز داروهای تموم نشده بود دوباره سرفه هاش شروع شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم ۹۰ درصد بچه ها از اول پاییز درگیر این مشکل هستن یکیش دختر خودم🥴🤕

خدایا دارم دیوونه میشم میترسم خدای نکرده حنجره اش مشکلی پیدا کرده باشه اخه این همه طول میکشه ی بیماری؟؟!

خدایااا… گاهی نگاهی💔
توفامیلامون هرکس بچه زیر ده سال داره گرفتار شده امسال بااین بیماری معلوم نیست چیه که تموم نمیشه دختر ...

حالا خوبه هنوز کرونا نیومده اون بیاد چی میشه خدا کنه مدرسه ها و تعطیل کنن هر چند ک از اون سمت بدبختیم ولی خوب بهتر از بیماریه 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
توفامیلامون هرکس بچه زیر ده سال داره گرفتار شده امسال بااین بیماری معلوم نیست چیه که تموم نمیشه دختر ...

دخترتون مدرسه میره؟

اخه دخترمن پیش دبستانی میره هی از دوستاش وامیگیره

از اول مهر تا الان درگیریم چقدر دکتر بردیمش

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

اره دختر منم با دارو کم میشه ولی باز دارو ک قطع میکنم دوباره شروع میشه از اول

خدایااا… گاهی نگاهی💔
خدایا دارم دیوونه میشم میترسم خدای نکرده حنجره اش مشکلی پیدا کرده باشه اخه این همه طول میکشه ی بیمار ...

ببرش اسم و الرزی سریع خوب میشه 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
دخترتون مدرسه میره؟ اخه دخترمن پیش دبستانی میره هی از دوستاش وامیگیره از اول مهر تا الان درگیریم چ ...

وای پیش دبستانی و مهد و اینا منبع ویروسن فعلا نفرستش

خدایااا… گاهی نگاهی💔
من موقع خواب چندقطره منتول به یقه لباسش میزنم بینیش باز میشه

منتول جیع 

خدایا دارم دیوونه میشم میترسم خدای نکرده حنجره اش مشکلی پیدا کرده باشه اخه این همه طول میکشه ی بیمار ...

فک نکنم.انشالله این بیماری ب زودی ریشه کن بشه ب خدا خسته شدیم

وای پیش دبستانی و مهد و اینا منبع ویروسن فعلا نفرستش

میگم نفرستم ولی باباش و بقیه میگن از درسش عقب میوفته

دوباره سال آینده هم ممکنه باز این بیماری باشه 

واقعا موندم چ کنم

بخور بزار ک هوا مرطوب شه، سرفش کمتر میشه فطره بینی سالین۰/۶۵ روزی س بار تا چهار بار براش بریز

دیگه اسپری بینی شده یه چیزی ک همیشه مث قرص همراهمخ روزی پنج شش واسش میزنم اخرشم شبا موقع خواب درگیره

خدایااا… گاهی نگاهی💔

من یه مدت روانی شده بودم فکر میکردم ریه اش درگیر شده و آسیب دیده ولی دکتر گفت همه بچه ها امسال همینن بخصوص دختر من که مهد هم میره