2777
2789
عنوان

مامان های با تجربه تو رو خدا بیاین

565 بازدید | 72 پست

سلام دوستان

دختر من سه سال و نیمه اس یه ماه پیش انفولانزا بود نمیدونم سرماخوردگی بود چی بود گرفت و دارو مصرف کرد و خوب شد ولی شبا موقع خواب بینی اش کیپ میشه و خوب نشده و همینطور چن وقته شبا موقع خواب و‌صبحا ک بیدار میشه سرفه خشک میکنه در طول روز گهگاهی تک‌سرفه میزنه ولی خیلی کم.

دکتر بردمش شربت ضد سرفه میده ک وقتی بهش میدم سرفه هاش کمتر میشه ولی کاملا خوب نمیشه

یه ماهه درگیر سرفه هاش و کیپ شدن بینیشم

دارو های گیاهی عسل و ابلیمو همه راها رو رفتم خیلی سرفه هاش کمتر میشه ولی خوب نمیشه کامل

اخه تا کی باید هرشب ب طفلکم شربت ضد سرفه بدم 😔

شما تجربه ای دارین دارویی چیزی ک خوب بشه بچه ام؟

خدایااا… گاهی نگاهی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوزه سوم رو چک کنید

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من جاریم دخترش همینجوریه بهش شربت نئوتادین میده سریع ادون میشع

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

دقیقا مثل دخترم کیپی دماغش موندگار شده از اول مهر 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

من به پسرم پلارژین دادم خیلی خوب جواب داد

هرروز هم دمنوش عناب وگل بنفشه میدادم

ولعاب به دونه 

توسوپ هاشم کدوحلوایی میریختم عالیه برای سرفه 

دستگاه بخور سرد هم روشنه توخونمون

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

شاید باورت نشه ولی تا یه هفته روزی چند بار یه تیکه نبات کوچولو بده بمکه بخوره تضميني خوب میشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...