2777
2789

سلام خانمها همسرم دوساله دچار بوی بد دهان شده ...هیچ جوره هم درمان نمیشه ...دندانپزشکی رفته دندان و لثه چک شده ....متخصص گوش حلق بینی رفته سینوزیت ام چک شده ....دکتر گوارشم رفته ....دریغ از یکم اثر ... میگه مدام احساس خلط چسبنده داره ته حلقش....مترو نیدازول ...پرتو پرازول ...آب نمک هم که هیچی ....مسواک و نخ دندان هم بنده خدا انقدر تو روز استفاده میکنه ک دندوناش حساس شده....هم من خیلی اذیتم هم خودش....اعتماد به نفسش کلا نابود شده ...تو روخدا اگر راه حلی به ذهنتون میرسه یا دکتر خوبی میشناسین معرفی کنید ....تا نجات پیدا کنیم 😭😭😭

مشکل معدع ندارن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره طب سنتی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

سردی معده داره حتما بره پیش طب سنتی درست میشه ایشالا

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مشکل معده چک بفرمایید

و

پیش دکتر طب سنتی برود

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات