2777
2789
عنوان

بنظرتون طبیعیه این رفتار قبل از ازدواج ؟یعنی در دوران نشون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 43 پست
فقط رو ما و مادرم حساسه 

دقیقا نامزد من همینجوری هست بهم میگه تو ک الان زن قانونیم نیسی اینم روت ازدواج کنیم بدتر میشه 

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ساده از این موضوع عبور نکن. احتیاج به زمان و معاشرت بیشتر دارید تا ببینی آیا می تونی به عنوان ه ...

یعنی شما تاپیک قبلی و خوندید ب خاطر دوری راه نمیتونه باشه؟خودش میگه ن من خودمو میشناسم 

مردی که نسبت به زن ( و زنی که نسبت به مرد ) احساس مالکیت کنه یه قرون نمی‌ارزه . هر انسانی در جایگاه ...

بخدا من فکر نمیکردم در این حد باشه آخه کرم زدم اونقدرام معلوم نبود

هنوز داغی نمیفهمی ب ضد آفتاب گیر میده معلومه چ ادمیه

ب من میگه تو ساده واسم قشنگ تری تو بیرون نمیدونم بخدا ب خانوادش اینجوری نیست فقط ب من اینجور میگه میترسم

بدتر میشن معمولا .. ولی بازم به مدل شوهرت بستگی. اره ..

خیلی غیرتیه خیلیی مثلا یبار رفته بود داروخونه مامان بابام تو ماشین بودن منم تو ماشین بودم منتظر بودم نامزدم بیاد مامانم بهم گفت برو ی چیزی بنداز تو سطل زباله سریع بیا تا رفتم منو دید بهم گفت میزنم لهت می‌کنم برو تو ماشین 

یعنی شما تاپیک قبلی و خوندید ب خاطر دوری راه نمیتونه باشه؟خودش میگه ن من خودمو میشناسم 

ازدواج یه تصمیم جدی و مهمه. نباید با بی توجهی و ساده انگاری خودمون رو توی موقعیتی بندازیم که بعدا کلی دچار مشکل بشیم. سن همسرت کمه و قطعا پنج سال و ده سال دیگه تغییر کرده و این آدمی که الان هست، نخواهد بود. اما اینکه آیا تغییرش در جهت مثبت خواهد بود یا منفی، خیلی مهمه. برای اینکه زیر یه سقف برید، عجله نداشته باش. خیلی جدی، حرف ها و رفتارهاش رو ارزیابی کن، حتما با یه مشاور خوب صحبت کن تا راهنمایی ‌ات کنه.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
خیلی غیرتیه خیلیی مثلا یبار رفته بود داروخونه مامان بابام تو ماشین بودن منم تو ماشین بودم منتظر بودم ...

زیاد طبیعی نیست به نظرم .. بعدا فک کنم قراره خیلی بهت سخت بگذره .. 

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
خیلی غیرتیه خیلیی مثلا یبار رفته بود داروخونه مامان بابام تو ماشین بودن منم تو ماشین بودم منتظر بودم ...

غیرت این نیست .. مطمئنی بد دل نیست ؟ 

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
غیرت این نیست .. مطمئنی بد دل نیست ؟ 

بخدا نمیدونم خیلی روم حساسه از خیلیم اونور تر ولی زمانی ک میخوام برم بیرون اصلا نمیگه عکس بده ببینم با کی میری با کی میایی ساعت مشخص زنگ میزنه اینطوری نیست ک یهو زنگ بزنه بگه الان کجایی 

ولی خب رو اون چیزایی ک گفتم حساسه حالا شاید بخاطر دوری باشه یا شایدم همین بددلی 

اگه تاپیک قبلیامو بخونید می‌فهمید چطوریه فقط این حس و تسبت ب من داره

ازدواج یه تصمیم جدی و مهمه. نباید با بی توجهی و ساده انگاری خودمون رو توی موقعیتی بندازیم که بعدا کل ...

حرف شما کاملا درسته  

و اینکه گفتید تغییر میکنه یعنی خوب میشه؟

آخه ما هنوز عقد نیسیم انقد روم حساسه

حرف شما کاملا درسته   و اینکه گفتید تغییر میکنه یعنی خوب میشه؟ آخه ما هنوز عقد نیسیم انقد روم ...

نه منظورم از تغییر اینه که به هر حال در ۳۰ سالگی مثل ۲۱ سالگی رفتار نمی کنه و ممکنه بهتر بشه یا خیلی بدتر بشه. به همین خاطر میگم وقت بذار تا بتونی تصمیم درست رو بگیری. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
نه منظورم از تغییر اینه که به هر حال در ۳۰ سالگی مثل ۲۱ سالگی رفتار نمی کنه و ممکنه بهتر بشه یا خیلی ...

اها ممنون عزیزم ولی خودش بهم یروز گفت الان ک انقد روت حساسم بعدا بدتر میشه این حساسیت بهش گفتم شوخی نکن حتما دوری ازم انقد روم حساسی گفت نه من خودم وبهتر میشناسم 

مثلا جلوی دوستاش زنگ بزنم ب هیج وجه جواب مو نمیده مگر اینکه دوستاش رفته باشن مغازه کسی کنارش نباشه 

و اصلا دوست نداره تنها بیرون برم مگر اینکه مامان بابام باشن دنبالم ولی فوق العاده مهربونه اصلا خشک و بی روح نیست خداروشکر گوش شیطون کر مثلا اینجوری نیست ک همش گیر بده شک کنه بم نه شکاک نیسته ولی خب یجا مثلا ی چیزی و رعایت نکنم گیر میده