2777
2789
عنوان

بنظرتون طبیعیه این رفتار قبل از ازدواج ؟یعنی در دوران نشون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتر میشه بابا اولشه میخواد ی خودی نشون بده 

پسرا اولش هارت و پورت زیاد میکنن😂

شوهر من اولا نمیذاش نفس بکشم تنهایی جایی رفتن ک ....

الان کل شهرو تنها بیرونم بزور خونه جمع میشم🤣

واقعااا یعنی خوب میشه آخه خودش میگه من الان ک قانونی نیسی اینم روت بدتر میشم حساسیتم رو من فقط اینطو ...

والا نامزد من بهتر شد 

لطفأ برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید 
عقد نکن فعلا ... بشناسش ... بد دل واقعا سخته 

عزیزم تاپیک قبلیمو خوندید؟ فک میکنم بخاطر دوری راهه اما خودش میگه من نمیتونم بزارم زنم بدون اجازه هرکار کنه

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

عزیزم بهتر میشه بابا اولشه میخواد ی خودی نشون بده  پسرا اولش هارت و پورت زیاد میکنن😂 شوهر من ...

😂🥲ممنونم ازت عزیزم بازم خداروشکر  ولی الان ۳ ساله نشونم اینجوریه ب گوشی لمسی گیر میده مبگه باید ساده ببری ب اهنگ پیشواز گیر میده ب حجاب و اینا..

۲۱ سال ؟ بنظرم ۲۱ سال بدرد زندگی مشترک نمیخوره  پسرا مثل دخترا نیستن خیلی دیر ب بلوغ عقلی میرس ...

هنوز میخوایم تو این نشون باشیم بعد عقد کنیم

وایی خدایی میترسم آخه راهمون دوره 

سی‌سی جون ب نظرم واقعا این مشکل داره ... بهترم نمیشه ... واقعا قبل مشاوره ازدواج عقد نکن ... قبل عقد حتما ببرش مشاور خوب ... بهش میخوره شکاک باشع ... شکاک بد چیزیه

سی‌سی جون ب نظرم واقعا این مشکل داره ... بهترم نمیشه ... واقعا قبل مشاوره ازدواج عقد نکن ... قبل عقد ...

وایی عزیزم شما تاپیکا رو خوندی فهمیدی از اخلاقش یعنی بخاطر دوری راه نیست آخه خیلی میترسه ار دستم بده همش میگه بخاطرت هرکار میکنم بهت برسم 

وایی عزیزم شما تاپیکا رو خوندی فهمیدی از اخلاقش یعنی بخاطر دوری راه نیست آخه خیلی میترسه ار دستم بده ...

بابای من شکاک پدر مارو درآورده.... من میدونم درست نمیشن ... گوش کن به حرف ... عقد نکن حتما برو پیش مشاور قبلش

بابای من شکاک پدر مارو درآورده.... من میدونم درست نمیشن ... گوش کن به حرف ... عقد نکن حتما برو پیش م ...

چشم عزیزم حتما بعد ببخشید پدرتون روی مادر خواهر خودشم اینجوری بود یا روی مادرتون فقط اینطوره ؟

من نامزدم فقط نسبت ب من مادر خودش بیرون میره خواهرش میره میگع ب من اونا ربطی ندارن تو زنمی فقط اختیار تو دستمه