2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 24 پست
سلام عزیزم شما چند روز قبل از موعد پریودتون بی بی زدین؟

سه روز قبلش زدم، بی بی چکم مثبت شد

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۷روز مونده به تاریخ پریودم،امروز زدم منفی شد  یعنی زود زدم ؟ از اقدامم ۱۴ روز میگذره&nb ...

به نظرم زود زدی چون باید چهارده روز از لقاح بگذره، تا نشون بده

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
از صبح دارم گریه میکنم این ماه خیلی امیدوار بودم  انشالا باردار باشم  دو سه روز دیگه دوب ...

اییشالا هر چی صلاحته خدا بهت بده عزیزم، روز چندم دوره رابطه داشتی؟

روز هشتم کیت رنگ گرفت روز نهم مثبت شد ،هشتم و نهم و دهم داشتم 

پسس دوباره نزدیک موعدت چک کن، چون دکتر به من میگفت چهارده روز بعد از لقاح تازه نشون میده، عزیزم امیدت به خدا باشه

ممنون عزیزم ،واسم دعا کن 

اییشالا هرچی خیره پیش بیاد برات