2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه می‌خوام دانشگاه آزاد آموزش ابتدایی بخونم .نظرت چیه راجب استخدامی ایناش

😕مگه دانشگاه ازاد اموزش ابتدایی داره؟ 

ایشون فرهنگین و استخدامشون از همون بدو ورود به دانشگاهشون انجام شده و جزو سوابقشونم هست

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
من تازه می‌خوام دانشگاه آزاد آموزش ابتدایی بخونم .نظرت چیه راجب استخدامی ایناش

من با علاقه این رشترو انتخاب کردم خودم راضیم خیلی بستگی ب علاقه و حوصلت داره ک میتونی با بچه ها کنار بیای یا ن 

معلمیم بهترین شغل واسه یه خانومه و از هرلحاظ خوبه

ارشد حقوق دانشگاه دولتی خوندم  الان وکیلم

درسای حقوق سخته ؟؟ منم خیلی علاقه دارم بش ولی خب میترسم آینده خوبی نداشته باش

بعد دانشگاه کدوم شهردرس خوندین ؟ الان وکیلین ؟

تویی که داری امضامو میخونی ، میشه برام دعا کنی امسال حقوق تبریز قبول شم😔💜
شاید...  ولی  یه جاییش هم مربوطه ب تالیف مزخرف ریاضی واقعا احمقانه تالیف شده :) ترجیح می ...

ببین حجمش خیلی زیاده ولی واقعا مزخرف نیست. اما اینا هیچکدوم ربطی ندارد به اینکه بچه ها تو کلاس فقط حرف میزنن و در آخر هم توقع نمره بالا دارن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
عزیزم خیلی  منو همسرم پونزده ساله تلاش کردیم  پنج ساله باشگا برا خودمون زدیم جاشو ک اون ...

اینکه خود باشگاه برای خودتونه و نمیخواد اجاره بدین، خیلی عالیه 😍 

خدا بهتون برکت بده 🌸

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
ریاضی خودشم سخته واقعا😑😑😑

بله سخته ولی جزو دروس اصلی هست. اگه نمیخوان درس بخونن نیان مدرسه و مارو اسیر نکنن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
ریاضی خودشم سخته واقعا😑😑😑

سخت نیس ب والله سخت نیس

همینایی ک این چنین موضع گیری میکنن، سخت درس میدن وقتی یه دبیر سر کلاس بچه هاشو تن پرور ببینه، فکر میکنی چ بلایی سر کیفیت تدریسش میاد؟ 

از دبیرستان حسابداری خوندم الانم کارشناس امور مالیم تو یکی از ارگانای خوب کشور ، خیلی خوشحالم که به توصیه پدرم گوش دادم و حسابداری خوندم من واسه این کار ساخته شدم ولی خودم نمیدونستم و میخواستم برم معماری .واقعا پدر مادرا مارو بهتر از خودمون میشناسن