2777
2789

خانواده دخترخانم بسیار محترمن

معرفی شدن

بعد از جلسه اول، اگر نخواستیم ادامه بدیم، چه برخوردی محترمانه است؟

تماس یا پیامک؟ دقیقا چطور باید اطلاع داد؟

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تماس بگیرید 

اصلا نگید نظرتون مثبت بود یا منفی 

چون ممکنه بگن مثبت خیلی دیگه زشت میشه .یه زنگ بزنه واسطه 

بگه که گویا خانواده اقا و خودشون فعلا تصمیم گرفتن ازدواجش رو بندازن عقبتر مشکلاتی داشتن انشاالله دخترتون خوشبخت بشه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

لطفا قبل اینکه برید خاستگاری تحقیقات رو ب جا آوردید و جواب بله یا خیر را ب عهده عروسبزارین

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏