2777
2789

سلاممم یه سوال داشتم راهنمایی کنید ممنون میشم🙏🏻🥰

من دانشجوی ترم اول رشته ی حسابداری تو دانشگاه پیام نور شهرمون هستم

ولی از محیط دانشگاه و آموزشی ش راضی نیستم چون کلا خود خوانه و بزور واسه درس های مهم چند تا کلاس بزارن محیط دانشجویش هم اونقدرا برام گرم صمیمی نیست و اینکه هرچی پیش میره نگرانم شهریه گرون تر بشه و نتونم از پسش بر بیام

همه دوستام روزانه قبول شدن و رفتن یه شهر های دیگه و خوابگاه و میگن کلی بهشون خوش میگذره

منم همیشه دوست داشتم خوابگاه و دانشگاه روزانه رو تجربه کنم ولی خب فکر کردم پیام نور حسابداری بخونم بهتره

علاوه بر محیط آموزشی دوست دارم مستقل تر شم و تجربیات بیشتر داشته باشم اما خانواده م خیلی گیر میدن و وابسته م هستن و تا وقتی تو محیط شهر خودمون باشم نمی تونم اونجور که آزادی میخوام داشته باشم و خودم مشکلات خودم رو حل کنم و از پسش بربیام

میخوام براساس سوابق تحصیلی تغییر رشته بدم برم رشته های مثل آمار فیزیک یا شیمی عمران اینا هرکدوم که قبول بشم😂🤦🏻‍♀️ و تو روزانه بخونم ، ولی به هرحال برم

بنظرتون ارزشش رو دارم برم؟

اون رشته ها خیلی سخته ها به اینش فکر کردی

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من حسابداری پیام نور خوندن درست نیست چون اگر واحدی که شما برداشتین تعداد نفرات زیادی بردارن 9 جلسه حق تدریس از استادتون میگیرین و حسابداری تو پیام نور خوندن سخته و اینکه میتونی بری بیرون و دوره حسابداری ثبت نام کنی به نظرم ارزش اینکه تو داتشگاه با سختی بخونی رو نداره 

پیام نور 1ونیم اینا کلا ترمش میشه و شما که نگران این هزینه هستی شهر دیگه خرجش بیشتر هم هست 

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
اون رشته ها خیلی سخته ها به اینش فکر کردی

آره فکر کردم ، به هرحال تو موقعیتش قرار بگیرم سختم باشه باید بخونم ،مثلا آمار بازار کار مشابه تری به حسابداری داره اون رشته های دیگه با اینکه بازار کارشون خیلی کمه مگر بخوام تدریس کنم ، ولی خب متاسفانه همینا تو انخاب رشته ها بودن که بدرد بخور هستن و دیگه کنکور از من گذشته و نمی تونم 

رشته امارخوبه؟ معدل کتبی چقدرمیخواد

رشته آمار بازار کار مشابه به حسابداری داره و درسای مسترکی داری ولی خب مباحث ریاضیش هم بیشتره ، راستش معدل کتبی رو نمی دونم ولی خب بستگی به ظرفیت گزینش و بومی گزینی هم داره

به نظر من حسابداری پیام نور خوندن درست نیست چون اگر واحدی که شما برداشتین تعداد نفرات زیادی بردارن 9 ...

معمولا اینجا حسابداری خواهان داره کلاس هامون حدود ۴۰ نفر میشن و برای درس های تخصصی حداقل ۹ جلسه برگزار میشه ولی خب راضی کننده نیست و خیلی از مباحث فرصت نمیشه تدریس بشه 

کاریش نمیشه کرد دیگه پیام نور برداشتم متاسفانه اطلاعی ازش نداشتم

فکر نکنم هزینه ی روزانه بیشتر از پیام نور باشه ، ولی خب اگر قرار باشه هزینه ای هم پرداخت بشه بنظرتون برم روزانه بهتره یا بمونم پیام نور؟

دوستم هیچییی براکنکور نخوند راحت براساس سوابق رفت این رشته 

دقیقا اینطوریه سوابق گزینشش راحتره ، منم نمی دونم آمار چطور رشتیه وگرنه انتخاب میکردم از همون اول تا اینکه تو محیط دانشگاه فهمیدم حالا هم واسه انتخاب رشته ی نیم سال دوم ظرفیتش خیلی کم شپه چون خواهان زیاد داشته

معمولا اینجا حسابداری خواهان داره کلاس هامون حدود ۴۰ نفر میشن و برای درس های تخصصی حداقل ۹ جلسه برگز ...

حسابداری بازار کار داره اگه با درس میخوای به جایی برسی رشته مهمه نه دانشگاه تو روزانه هم همینارو میگن

اما اگه مدرک میخوای و علاوه بر درس از یه مهارت فنی درآمد داری اره برو روزانه

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
دقیقا اینطوریه سوابق گزینشش راحتره ، منم نمی دونم آمار چطور رشتیه وگرنه انتخاب میکردم از همون اول تا ...

اره درسته 

والا ازبس این مشاورا ب ما گفتن نمرع توکنکور هیچ تاثیری نداره توقبولی دانشگاه تاثیر نداره اصلن ب معدل اهمیتی ندادم ولی کنکور خیلی سختترازاون چیزی هس ک ادم فکرشوبکنه

اره درسته  والا ازبس این مشاورا ب ما گفتن نمرع توکنکور هیچ تاثیری نداره توقبولی دانشگاه تاثیر ...

آی گل کفتی منم کاش وقت امتحانات نهایی بیشتر میخوندم نمره ی کتبیم بهتر میشد، الان اینطوری لنگش نبودم ، نمی دونستم یه روزی دست به دامن سوابق تحصیلی میشم😂🤦🏻‍♀️