2777
2789

دخترم عادت داره زخماش میکنه.هر روشی به کار بردم باز زخماش میکنه.امروز بعد یه مدت انقد با سیم برق زدمش به حال مردن .و انقد زدم توسرخودم که چرا با بدنت اینکارو میکنی که سرم درد گرفته و‌گریه ام افتاده .اگه بدنش ببینید حالتون بهم میخوره.یهبارم بدمش روانپزشک گفت عادته باید از سرش بپره ولی انگار نه انگار  .انقد الان اعصابم خرابه اخه یه دختر ۱۵ ساله چطوری ادم کنم‌زخماس نکنه😢😢بدنش کرده لک‌لکی .صورتش بدتر .فردا هم امتحان‌ریاضی داره.اونم‌مدرسه نمونه میره .به خدا دیگه بریدم نتونستم خودم کنترل کنم وقتی زخماش دیدم.وای خدا چیکار کنم من .یه پدرم بالاسرش نیس.خودمم وخودم با بار مشکلات وای خدا😢😢😢😢😢😢😢😢😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از استرس زخماشو میکنه

کدوم روانشناس بردی ک انقد احمق بوده نگفته بهت عادت کدومه اخه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

با سیم برق زدی به حال مردن؟ یعنی بمیره برات راحت تره تا این که جای زخماشو تحمل کنی؟ یه کم با خودت فکر کن؟

بعدم این بچه پدر نداره، مدرسه نمونه میره سن بلوغه کلی استرس داره باید کمکش کنی استرسش کم تر بشه یواش یواش عادتشو بذاره کنار، نه این که استرسشو صدبرابر کنی

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد