سلام من به گفته ی همه زیبام ،۲۳ سالمن هست هرجا میرم میگن ۱۸،۱۹ سالته ، فقط یه مشکلی هست اصلا اهل عکس گرفتن از خودم نیستم چند سال پیشا یکم عکس میگرفتم ولی چند سالیه اصلا اصلا ،کسی میدونه علتش چیه؟ افسردگیه ؟
نه خب دلیلش اینه کسی ازتون عکس نمیخاد .من قبلا دوس پسر داشتم یهویی میگفت عکس منم دائم در حال عکس گرفتن بودم ک بگم مثلا یهویی هست ولی الان دیگه راحتم کم پیش میاد بخام عکس بگیرم
منم فیسم خوبه هیکلم از فیسم بهتره و همه خوش لباسم کلی کشورهای مختلف رفتم دریغ از یه عکس متنفرم از عکس مجرد بودم سر همین داستان با هیچکی نمبتونستم اوکی شم چون عکسی نداشتم
بعضیا رو میبینم یعنی بنده خداها قیافه آنچنان ندارنا ولی همش عکس میگیرن از خودشون
کسی چهره معمولی داشته باشه نباید عکس بگیره از خودش؟!!!! عکسو میگیرن برا یادگاری..برا ثبت اون لحظه که براشون مهم بوده یا دوست دارن...به زشت و خوشگل بودن ربط نداره
من باید جو بگیرم وگرنه اینشکلی نیس ک هی عکس بگیرم و اینا ... بنظرم ربطی نداره من خیلی دوست دارم تو اون لحظه لذت ببرم همه چیشو عکس بگیرم پس کی دور و اطرافم ببینم؟😁
telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲 من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنشعوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻