2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون خراب نداری؟

لوزه گلو چرک کرده نداری؟

اگه نداری برو گوراش

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

علت‌های زیادی می‌تونه داشته باشه، ممکنه از دندونات باشه، یا سینوسا، یا لوزه، یا معده یا...

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

احتمالا بخواطر عفونت دهان ودندان و لثه است ویا اسید معده بهتره بعد از مسواک از دهان شویه استفاده کنی

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

شاید سنگ لوزه داری!!!!! بزن گوگل دربارش بخون، دکتر گوش و حلق و بینی باید بری. 

شاید مشکل لثه باشه، 

شاید روی زبونت رو تمیز نمیکنی. 

شاید خوب مسواک نمیزنی، شاید نخ دندون درست استفاده نمیکنی. 

شاید معدت مشکل داره!! 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

معدتون مشکل نداره؟ 

شوهر منم اینجوری بود هر کاری میکرد خوب نشد تا اینکه بخاطر معده درد رفت دکتر گفتن زخم معده داره از وقتی قرص معده می خوره دیگه دهنش بو نمیده 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔