2777
2789
عنوان

با این خاهرشوهر چکار کنم؟😒

269 بازدید | 21 پست

سلام.خواهرشوهر من(مثلا مینا) ۱۴ سال ازم بزرگتره ولی خیلی باهام لج داره و همش تیکه کنایه میندازه.جریان برمیگرده ب عروسی خاهرشوهر کوچیکه.اونجاام انقد رو مخم رفت ب شوهرم گفتم دیگ نمیام خونتون شوهرمم رفته بود دعوا کرده بود و نمیدونم اون بین چ اتفاقی افتاده بود کتکش زده بود.اخه شوهر من اصلا دست بزن نداره.نمیدونم حالا چی گفته بود.خلاصه چندساعت بعد خونه مامانم اینا خاب بودم مادرشوهرم و ۲ تا خاهرشوهرا زنگ زدن گفتن پاشو بیا.منم رفتم به همه سلام دادم دیدم مینا تو چشمم نگا کرد سلام ک دادم روشو برگردوند.منم بهم برخورد فرداشب ک باز رفتم بهش دیگ سلامم ندادم.بعد دو ماه من رفتم مشهد اصلا بمن زنگ نزدن هیچکدوم چون طرف ما رسمه زنگ میزنن زیارت قبول میگن.من باز رفتم سوغاتی براشون گرفتم.بعد یکماه بچش مریض شد افتاد بیمارستان دوبار زنگش زدم جوابمو نداد.اصلا بعدشم زنگ نزد.حالا رفته نشسته برا پدرشوهرم تعریف کرده اره فلانی داداشمو تحریک کرده بیاد منو بزنه.پدرشوهرمم هی تیکه شو بمن میندازه.پس من بدبخت ک با تیکه و کنایه ها و دخالتای اون زندگیم تلخ شده گناه ندارم؟؟؟ حالا بنظرتون عید ک میاد شهرستان چکار کنم؟؟ باهاش قهر باشم یا نه؟؟چجور رفتار کنم؟تروخدا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام

سبز ماندن در میان ویرانی ، ریشه میخواهد🌱

من نمیدونم چی گفته ولی داداشم بخاطر زنش منو بزنه نمیتونه بازنش مثل قبل باشم کارشوهرت اشتباه بوده

تو سلامتو بکن ولی وقتی میبینی باهات سرسنگینه توهم مثل خودش باش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چی گفته ولی داداشم بخاطر زنش منو بزنه نمیتونه بازنش مثل قبل باشم کارشوهرت اشتباه بوده تو ...

من هزاران بار بخاطر اون با شوهرم دعوام شده خودش میشناستش.بعدشم خدانکنه رفتار شما مثل اون باشه خیلی بی ادب و گستاخه

عزیزم چون بهشون زیادی محبت میکنیم فکرمیکنن  خیلی مهمن هعیییی زهی خیال باطل

واقعا🥺من اصلا زبون اینم ندارم جواب بدم خیلی بی زبونم

من هزاران بار بخاطر اون با شوهرم دعوام شده خودش میشناستش.بعدشم خدانکنه رفتار شما مثل اون باشه خیلی ب ...

پس بهش محل نده عزیزم برات مهم نباشه انگار نیس

منم یه مدت بای خواهرشوهرم حتی سلام نمیکردم خودش کم کم درست شد الان میاد روبوسی میکنه باهام

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
وقتی اینهمه باهم مشکل دارید چرا ارتباطتتون رو قطع نمیکنید 

من دوست دارم با خواهرشوهرام دوست باشم ولی اونا اصلا از من خوششون نمیاد‌.شوهرمم همیشه اینو میگه.میگه خودتو اذیت نکن وونا نمیخان باهات صمیمی باشن.حالا تو همین موندم ک قطع رابطه کنم یا ن

ن قهر نباش عید اشتی کن بعدشم هیچوقت حرفای خواهر شوهرو یا اصلا کل فامیل شوهرو ب شوهرت نگو اینجوری از ...

خب اخه سه چهار بار من رفتم باش اشتی کنم ضایعم کرده میگم عیدم برم بش سلام بدم جوابمو نده چی

من دوست دارم با خواهرشوهرام دوست باشم ولی اونا اصلا از من خوششون نمیاد‌.شوهرمم همیشه اینو میگه.میگه ...

شما رو نمیدونم 

ولی من با کسی که دائم بحث و جدل وبی احترامی بینمون باشه ترجیح میدم قطع ارتباط کنم 

پس بهش محل نده عزیزم برات مهم نباشه انگار نیس منم یه مدت بای خواهرشوهرم حتی سلام نمیکردم خودش کم کم ...

آره منم میگم عید ک اومد شهرستان زیاد نرم اونجا محلشم ندم.چون واقعا چند بار برا اشتی باهاش پیشقدم شدم هی خودشو گرفت

شما رو نمیدونم  ولی من با کسی که دائم بحث و جدل وبی احترامی بینمون باشه ترجیح میدم قطع ارتباط ...

دقیقا از اولین روزی ک منو دید تیکه کنایه هاش شروع شد.نزاشت یه ساعت بشینم پیشش.قبلا گفتم یه زمانی همش میگفت برا داداشم میخاسیم کارمند بیمارستان بگیریم خیلی حیف شد.یکسال تمام با این حرفا منو زجر داد ک اخرش شوهرم دعواش کرد درست شد.

آره منم میگم عید ک اومد شهرستان زیاد نرم اونجا محلشم ندم.چون واقعا چند بار برا اشتی باهاش پیشقدم شدم ...

اره

بهترین کاره