2777
2789
عنوان

با این خاهرشوهر چکار کنم؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 21 پست
دیگه باید خیلی عقده ایی باشه ک عیدم اشتی نکنه بوسش کن از دلش در بیار ناسلامتی کتکش دادیا 😂🙄🙄

خخخ.بخدا حرفایی به من میزنه ک از صدتا کتک بدتره.

سبز ماندن در میان ویرانی ، ریشه میخواهد🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتون باهم باز شده  من ی خواهر شوهردارم یکم تنده ولی تا رفت خونه زنگ میزنه از دلم در میاره عاشق ...

😂😂😂خوبه که حداقل از دلت درمیاره..این ازوناست ک میگه من عقل کلم تو همه کاراتون با من مشورت کنید.شوهرم مجردیش هرجی میخاسته بخره با این مشورت میکرده‌.وقتی باهم ازدواج کردیم اجازه ندادم کسی تو کارامون دخالت کنه از این میسوزه.انقدرم گستاخه علنا راجب قیافه ادم نظر میده.خیلی رومخه واقعا

😂😂😂خوبه که حداقل از دلت درمیاره..این ازوناست ک میگه من عقل کلم تو همه کاراتون با من مشورت کنید.شو ...

خب  حالا اشتی کردین ازش فاصله بگیر خیلی نه  زیاد نزدیکش نشو احترامشو ولی نکه دار میگن هر کی احترام کنه احترام میبینه 

😂😂😂خوبه که حداقل از دلت درمیاره..این ازوناست ک میگه من عقل کلم تو همه کاراتون با من مشورت کنید.شو ...

خب خواهر شوهر منم میگه حق نداری موهاتو کوتاه کنی یا رنگ کن یا مثلا کراتین بیشتر از فر بهت میاد یا ابروتو این مدلی نکن بهت نمیاد ولی من اصلا ناراحت نمیشم 

خب خواهر شوهر منم میگه حق نداری موهاتو کوتاه کنی یا رنگ کن یا مثلا کراتین بیشتر از فر بهت میاد یا اب ...

نههه اینکه اینجوری نمیگه .مثلا سرسفره نشستیم میگفت بچتون ببره ب داداشم قشنگ میشه.تو که دماغت عملیه وگرنه قیافه معمولی داری😐