سلام کدوم روش مناسبتره برای موهای زائد؟پودر موبر خوب چی پیشنهاد میدید؟من یکسال لیزر رفتم جواب نگرفتم همچنین پودر موبر رویدر زدم پوستم رو سوزوند ولی موها نه.مشکل هورمونی هم نداشتم ولی جواب نگرفتم از لیزز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میرم لیزر تو ۲ جلسه تموم شدن قبلش میرفتم یجا دیگه دستگاهش خوب نبود
منم لیزر میرم دیروز جلسه سوم باید میرفتم اما باهام تماس نگرفتن از یه طرف دیروز از صبح تا شب کامل اینجا بارون بود سخت بود بیرون رفتن ، میشه بپرسی اگه دو روز دیر تر بری اشکال داره ؟
اره از عطاری معتبر بگیرید یا از قم سفارش بدید @tabibb لینک کانالش تو ایتاست محصولاتش طبیعیه اس ...
مامانم از قدیم نوره میزده اینقد پوستش صافه و خیلی کم مو داره ولی من با این همه هزینه اخرشم هیچی واسه همین میخام نوره بگیرم لااقل عوارض نداره ب مرور هم موها کم میشن
من لیزر میرم فعلا جلسه اولو رفتم نصف موهام درنیومده
میگم نمیدونی اگه یکی از جلسه ها دو روز یا سه روز دیرتر بری اشکال داره یا نه ؟ جلسه سومم دیروز بوده اما بهم زنگ نزدن ک برم از یه طرف دیروز کامل بارون بود بیرون رفتن هم سخت بود