2777
2789
عنوان

لیزر یا نوره و پودر موبر

| مشاهده متن کامل بحث + 4943 بازدید | 40 پست
میگم نمیدونی اگه یکی از جلسه ها دو روز یا سه روز دیرتر بری اشکال داره یا نه ؟ جلسه سومم دیروز بوده ا ...

نه اشکالی نداره یکی دو روز.به منم نگفتن زنگ میزنیم گفتن یه ماه بعد خودت زنگ بزن وقت بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان....یعنی باید بگی نوره میخام؟؟؟؟

تو ایتا یک کانالی هست اسمش شهر نوره 1من خودم استفاده کردم نوره زرنخ اصل هم موهارو نازک میکنه بمرور زمان کمم میکنه بخاطر زرنخش یجور شیمی درمان طبیعی ایندفه 10کیلو سفارش دادم واسه خانوادم دوست داشتی توهم امتحان کن بخدا تبلیغ نیستا واقعا راضیم 

گروه بنفش ،۲۶خردادوزنم ۷۴،۱۰۰کیلو هدف ۶۰کیلو
تو ایتا یک کانالی هست اسمش شهر نوره 1من خودم استفاده کردم نوره زرنخ اصل هم موهارو نازک میکنه بمرور ز ...

کیلویی میفروشن؟؟؟نشنیده بودم....به هر حال مرسی

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
اسم دستگاه چیه راضی هستی؟

الکساندرایت کندلا . خیلی راضی ام . عالیه . فقط حواست باشه اصل باشه دستگاه جای خوب برو

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

من اصفهان یه مرکز لیزر فوق العاده پیدا کردم دوست داشتم تجربمو با شما به اشتراک بگذارم.

دستگاهشون که به روزترینه

۳ طول موج داره و اصلا موهای کرکی رو ضخیم نمیکنه

بدون درده و خیلی خنک میکنه باعث میشه اصلا اذیت نشید

مرکز قبلی لیزر پوستمو سوزوند😬

اما اینجا عالی بود و پوستم چندین درجه روشن تر شد الان جلسه پنجم هست پوستم مثل آینه صاف شده😍

اپراتورشون هم عوض نمیشه و واقعا وجدان کاری داره و با صبوری و حوصله کارشو انجام میده👍👌

09217870776