2821
2789
عنوان

دنبال یک رمانم

58 بازدید | 5 پست

اقا این رمانه رو فقط یادم میاد دختره به خاطر ازدواج اجباری از دست خونوادش فرار میکنه میاد پرستاری یه بیمارو میکنه انگار بیماره روانیه و پلیس بوده قبلا و زنشو از دست داده و پسرعموشم ازش خوشش نمیاد. مادر این پسره بیمار هم به دختره میگه اگه کمکم کنی حال پسرم خوب شه باهاش منم بهت کمک میکنم این دختره هم واسه خوب شدنش هرکاری میکنه تا اینکه عاشقش میشه. اها یه قسمتی هم هست که خودشو پرت میکنه از ماشین بیرون به طوری که دیگه هیچ کسو به خاطر نمیاره نه عشقشو نه خانوادشو 

منی ک اومدم رمان معرفی کنم ..🤣

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
منی ک اومدم رمان معرفی کنم ..🤣

یه چیزی بگو بخونم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چیزی بگو بخونم

کوری بخون بنظرم من خوشم اومد الانم دارم طاعون میخونم یچیزی توی اون مایه ها کلای کتابای آلبرکامو بنظرم خوبن

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
یه چیزی بگو بخونم

البته توی چ موضوعی میخواین؟ 

2823
2791
2779
2792