2777
2789
عنوان

باردار نبودم😞😞

1001 بازدید | 94 پست

خیلی ناراحتم کاش بمیرم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پریود شدم ناراحتم 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بمیری واسه اینکه باردار نبودی!!!!وا دختر مگه بچه اوردن اخرین راه حیات تو کره زمینه..با این غصه و استرس مطمئنا شانس باردارشدن رو از خودت میگیری..بابا بسپربه خدا..ببین چطور به وقتش توهم مادرمیشی

مگه چند وقته اقدامی

۴سال از ازدواج میگذره ولی یک ماه تصمیم گرفتم چون خیلی تنها بودم خیلی بچه میخواستم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

ناراحت نباش عزیزم ایشالله بحق خانم ام البنین که صاحب امشبه بزودی دامنت سبز بشه ایشالله هیچ زنی منتظر بچه نمونه🤲

درتاریخ ۱۴۰۱/۹/۳۰ بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍🤲 ۱۴۰۱/۱۰/۱ آزمایش دادم گفتن مشکوکه باید تکرار بشه دعاکنین دفعه بعدی مثبت شه خدایا ناامیدم نکن آمییییین🤲🤲🤲 ۱۴۰۱/۱۰/۷ آزمایشم مثبت شد مرسی خدا جونم😍😍😍۱۴۰۲/۵/۳۰ دختر خوشگلم ب دنیا اومد خدایاشکرت 😍😍😍در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۲ روز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) بی بی چکم مثبت شد واسه بار دوم مامان شدم خدایاشکرت😍😍😍نی نیم سقط شد اونم دقیقا روز تولدم۱۴۰۳/۱۱/۱۳🥺🥲

عزیزدلم😥ولی اولین بی بیت هالش کامل مشخص بود

اره صب میزنم دیگه تنها امیدم صبح هستش

خواهرم میگه باید بهش فکر نکنی تا حامله بشی ولی خب مگه میشه بهش فکر نکرد😔

راست میگه عزیزم منم ماهی که بیخیال بودم باردار شدم باور کن ۹۹ درصد موانع بارداری فقط استرسه

درتاریخ ۱۴۰۱/۹/۳۰ بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍🤲 ۱۴۰۱/۱۰/۱ آزمایش دادم گفتن مشکوکه باید تکرار بشه دعاکنین دفعه بعدی مثبت شه خدایا ناامیدم نکن آمییییین🤲🤲🤲 ۱۴۰۱/۱۰/۷ آزمایشم مثبت شد مرسی خدا جونم😍😍😍۱۴۰۲/۵/۳۰ دختر خوشگلم ب دنیا اومد خدایاشکرت 😍😍😍در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۲ روز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) بی بی چکم مثبت شد واسه بار دوم مامان شدم خدایاشکرت😍😍😍نی نیم سقط شد اونم دقیقا روز تولدم۱۴۰۳/۱۱/۱۳🥺🥲