2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه ازش بگیری به من بدی؟

حالا ی چی بگم پشمات بریزه 

ما یبار رفته بودیم شهرستانمون بعد بچه های فامیل ی بازی داشتن ک توش جنو احضار میکردی 

خونه خالم ی انباری کاهگلی ته حیاطش داشت ک ما اونجا بازی میکردیم 

ی شب ک نصفه شب منتظر شدیم مامان باباهامون بخوابن رفتیم تو انباری 

داشتیم بازی میکردیم خیلیا مسخره میکردن من خودم درموردشون ب تمسخر تعریف میکردم با رقص و شکلک و این حرفا همه میخندیدن 

بعد ی ساعت ک منصرف شدیم چند نفرمون ک اومدیم بیرون از انباری یهو ابجیم شروع کرد جیغ زدن 

از حال رفت 

وای ی وضعی بودا مامان باباهامون اومدن اخ چقد کتک خوردیم ک چرا اینکار کردین 

ابجیم و اب پاچیدن صورتش بهوش اومد تا دو روز زبونش باز نمیشد 

بعد ها ک برامون تعریف میکرد میگف سر بریده ی پیرمرد ریش و مو بلندیو ک سفید بوده موهاش و خون دورش بوده رو تو انباری دیده😑

طرفای ساعت سه بود , شام نخورده بودم سهم شامم رو گذاشته بودن تو یخچال , برداشتم گرمش کردم , میخاستم بخورم لامپارو خاموش کردم چون مطمئن بودم مامانم صداش درمیاد , یه نور شب خواب مانند از یخچال هست که همون کافی بود 

همینجور که سرم پایین بود داشتم غذا میخوردم حس کردم یه نفر از اتاق مامانم اینا اومد بیرون و وایساد جلو اشپزخونه فک کردم بابامه,  تا سرمو آوردم بالا یه لحظه یه چیزی دیدم که با سرعت رفت تو تاریکی , مث یه چیزی که بدوه, تمام بدنم یخ کرده بود رفتم سمت اتاق مامانم اینا دیدم همه خوابن

بابام ی ماه بعدش دیدیم ی کارایی میکنه مهربون شده دیگه دست بزن نداره  ببین زشته ک اینو بگم ولی ...

شوهر منم اینجوریه با شال خفم می‌کنه با کمربند میزنه دست و پامو میبنده

شب با خواهرم تو ی اتاق بودیم داداشم داخل حال خواب بود

بیدار شدم دیدم ی چیزی ک مثل ربات بود رنگ خاکستری بالا سرم نشسته خیلی ترسیدم ناخودآگاه گفتم ووویییی نگاه کردم دیدم خواهرم بیدار شد

فردا صبحش ب خواهرم گفتم ببخشید دیشب صدا کردم بیدارت کردم گفت من با صدا تو بیدار نشدم ی چیز مثل ربات اومد بالا سرم بیدار شدم...داداشم پیشمون بود گفت همون ک خاکستری بود بالا سر شما هم بود!؟