2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیامی داره بهت میده

آخرین بار خواب دیدمش که با مادرم تو یک مغازه بودیم ک انگار مغازه آشون بود بعد یک پیرمرد اومد داخل و پشت سرش اون فرد اون فرد به مادرم سلام کرد یهو نگاهش افتاد به من گفت سلام خوبین منم گفتم ممنون بعد هر وقت نگاهش میکردم لبخند میزد بعد ما از اون مغازه اومدیم بیرون تا سر خیابون انگار اون بود اومده بود دنبالمون بعد وقتی برگشتم نگاه کردم دیدم داره برمیگرده و پشت سرش ک منم رو ملتمسانه نگاه میکنه تعبیرش چیه؟

و اینک تو خواب لاغر بود

مامان یک سگ

آخرین بار خواب دیدمش که با مادرم تو یک مغازه بودیم ک انگار مغازه آشون بود بعد یک پیرمرد اومد داخل و ...

از شما میخواد تا برایش نذورات بفرستی لطفا به نیت آن فرد خوراکی بده هدیه به روح اون فرد

پس نیت به شما داره لاغری آن هم مربوط به این است که فکر و خیالت را زیاد میکنه

وای ممنونم از تعبیرتون 

و اینم بگم چند وقت پیش خواب دیدم رفتم تو مغازه داشتم خرید میکردم و ایشون صاحب مغازه بود بعد گفتم ممنون بهم گفت خواهش میکنم خانم بد اخلاق و در همین حین پیرمردی وارد شد که بهمون نگاه کرد و لبخند زد 

در واقعه چندباره ک وقتی خواب این شخص رو میبینم یک پیرمرد هم همراشه تعبیر این رو میشه بگید

مامان یک سگ

وای ممنونم از تعبیرتون و اینم بگم چند وقت پیش خواب دیدم رفتم تو مغازه داشتم خرید میکردم و ایشون صاحب ...

آن پسر مرد داره برا شما دعا می‌کنه خوشبخت بشید یعنی در اصل وابسته کار شما با اون فرد هست میارکه