2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرخدابیامرزم توخاب بغلم کرد ومنوهمراه خودش برد!

یه باردیگه هم بهم گف تشنمه پاتو بکوب اینجااب میاد منم کوبیدم وبهش اب دادم ومنواز گِل دراورد وبازم همراه خودش برد!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

مادرم خواب خواستگار سابقم رو دید که من ردش کردم کت زردپوشیده بود و خیلی ذوق کرده بود از اینکه باهام صحبت میکنه 

۲ خواب دیدم بچه دار شده و ازدواج کرده و بازم میاد دم در خونمون و میگه بیا برگردیم من نتونستم فراموشت کنم و با خونوادش دعوا میکنه 

خواب دیدم از طرف شخص غریبه یه اسب برای من هدیه فرستادن خونه

اسب خیلییی قد بلند بود جوری که زمین رو کنده بودیم تا خونه جاش بشه اینقدر قدش بلند بود . ماهیچه های بدنش قوی بودن پوستش روشن و براق و کلا خوشگل بود‌‌ داخل پذیرایی اورتمه‌ می‌رفت تا توجه منو جلب کنه خیلی دوستم داشت میخواست بهم نزدیک شه اومد جلو خواست سرشو‌ به بدنم بزنه من ترسیدم به سمت اتاقم رفتم اونم خواست بیاد خیلی میخواست نزدیکم شه و دوستم داشت ولی من میترسیدم

خواب دیدم از طرف شخص غریبه یه اسب برای من هدیه فرستادن خونهاسب خیلییی قد بلند بود جوری که زمین رو کن ...

فردی ثروتمند وارد خانه شما میشود اما شما زیاد با او مچ نیستید حسی بهش نداری

شما یک بچه دختر برات میبینم و تعبیر خواب اون زن چادری نفست بوده تمایل به نماز خواندن و عبادت داره تص ...

نماز میخونم ولی نمیدونم چرا مداومت نمیکنم 

وقتی از خواب پاشدم همون لحظه نماز صبح قضا شده بود