2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست پسرم با معلم زبانش رابطه جنسی داشت خیلی وقت پیش الان کاتیم

چندروز پیش خواب دیدم با معلم زبانه حرف زدمو اومده بود برامون غذا درست کنه که مچشو گرفتم بیشتر از یبار رابطه داشتن…خیلی طولانی بود خلاصه تعریف کردم کلی با زنه حرف زدم تو خواب

سلام وقت بخیر. 

من چند ماه پیش به آقایی علاقه مند شدم ولی ایشون رو فقط می‌تونستم توی دانشگاه ببینم و ایشون منو نمی‌شناختن ولی من از قبل می‌شناختمشون

ایشون پزشک هستن

من جرعت نداشتم خودم برم باهاشون صحبت کنم همش فکر می‌کردم چجوری می‌تونم باهاشون آشنا بشم

همون موقع ها خواب دیدم یک کودک بی سرپرست ک انگار پرورشگاهی بود و یک زائده توی سرش داشت بردم پیش ایشون برای درمان 

توی گوگل سرچ کردم دیدم واقعا بیماری به اون شکلی ک من توی خواب دیدم وجود داره 

ممنون می‌شم لطف کنید خوابمو تعبیر کنید 🙏🏻✨

سلام وقت بخیر. من چند ماه پیش به آقایی علاقه مند شدم ولی ایشون رو فقط می‌تونستم توی دانشگاه ببینم و ...

راه بهونه آشنایی با اون دکتر را بهت نشون دادن تو خواب از طریق فردی بیمار برو پیشش تا آشنا بشین چون آن هم روی شما کراش داره

استاتر

من خواب دیدم ی دختر به سن ۶ ۷ سالگی اومده خونمون خب 

بعد این میگه برم مامانمم بیارم

درو که زدن رفتم درو براشون باز کردم مامانش اول اومد تو

بعد دختر بچه هه اجازه میخواست داخل شه

گفتم بیا تو اومد

وقتی اومد پشت درمون دیدم شاخ و برگ درختا گل فیروزه ایی رنگ دادع...به دختره گفتم رفتنی اصلا گل نبود ولی وقتی برگشتی اینا گل دادن...

خودشم میگف چه قشنگه و اینا

تعبیرش چیه

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
یک کاری کرده ثوابش مثل حج بوده براش نوشتن

سلام بزرگوار

یه شخصی هست که ازش خوشم میاد

توی خواب دیدم داشت به یه کسی میگفت:چندوقت دیگه به کسی که عاشقش هستم میگم که دوسش دارم

لطف میکنیدتعبیرش رو بگین

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

استاترمن خواب دیدم ی دختر به سن ۶ ۷ سالگی اومده خونمون خب بعد این میگه برم مامانمم بیارمدرو که زدن ر ...

کسی از خونت با ناراحتی رفته بیرون دلش را بدست بیار تا برکت به خونت بیاد احتمالا بچه دار بوده اخمی کردی یا دلسردی پذیرایی کردی