2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خواب میدیدم با مامانم میرم بعد پامو گذاشتم یه جایی  زمین یه دفعه ریزش کرد اندازه یه چاه چند کیلومتری خیلی بزرگ بعد من افتادم داخل این چاه بزرگ که اب داشت منو میبرد یه دفعه ای یک زن چادرشو انداخت منو میکشید بالا حین بالا رفتن یکی گفت هر چی داری از التفات ماست بهم الهام شد اونی که این حرف رو بهم زد امام حسینه 

بعد اینکه از چاه اومدم بیرون دیدم دسته اس  و هیئت هست  دارن برای علی اصغر گریه میکنن منم گریه میکردم 

تو خواب میدیدم با مامانم میرم بعد پامو گذاشتم یه جایی زمین یه دفعه ریزش کرد اندازه یه چاه چند کیلوم ...

تصمیم نادرستی در زندگی میگیری که با نذر و توسل به امام گشایش میشه زیارت عاشورا می‌خونی یا هیات داری میکنی که نظر کرده آقا هستی

خواب دیدم رفتم مغازه لباس فروشی بچه از لباس خوشم آمد گفتم از این یه مدل دخترانه یه پسرانه بعد فروشنده گفت برم از انبار بیارم منم باهاش رفتم ولی از اون مدل تو انبار نبود منم ناراحت شدم و گفتم الکی منو معطل کردی

خواب دیدم کنار رودهستم با (مادر و پدر و برادر) من به سمت پایین دست رود اشاره کردم گفتم :《اونجا حس میکنم منظره ای هست که در کودکی مدام در خواب می دیدم 》

و خانواده را به  آنجا بردم رسیدم به یه تویله کوچیک  و اونجا صاحبش یه پیرمرد بود

داخل اون تویله دو تا بره بود یکی سفید و یکی مشکی

من در اون جایی که ایستاده بودم بره سفیده به من نزدیک تر بود

من در اون خواب از پدرم خواستم که برای من بره سفیده رو بخره و پدرم بدون هیچ مخالفتی برام خریدش

در اونجا حس میکردم مار وجود داره و من می ترسیدم نیشم بزنن در حالی که یه مار خیلی کوچیک که اصلا مطمئن نیستم مار بود یا نه، دیدم ولی ترس از نیش مار باعث نشد که زودتر بخوام از اونجا برم و  بره رو نخرم

در نهایت بره سفید رو در بغل گرفتم و برگشتیم خیلی دوسش داشتم و خیلی تپل بود در حالی بیشترش پشم بود

شرمنده طولانی شد سعی کردم کامل بگم ،فقط تعبیر داره یا نه؟

خواب دیدم کنار رودهستم با (مادر و پدر و برادر) من به سمت پایین دست رود اشاره کردم گفتم :《اونجا حس می ...

از سمت پدرت ارثی بهت میرسه ولی یک فرد مخالفت می‌کنه اما تو برنده میشی اون رود هم حال و هوای زندگیت هست هر چی آبش زلال تر و آروم تر زندگیت خوش نر

شرمنده دوباره مزاحم شدم 

یه‌ خواب دیگه ام هس در مورد یکی از پسرای مذهبی محلمون دیدم 

شبی که کراشم ازدواج کرده بود و من ناراحت بودم  خواب دیدم این پسر زیادی خودشو به خانواده ام نزدیک کرده و کمک حال هست مثل پسر خانواده 

من هیچ علاقه ای بهش نداشتم ولی توی خواب حس کردم جذبه عجیبی دارد و جذبش شدم 

بعد در نهایت یه روز از والدینم پرسید که دخترتون(من) چه زمانی میان؟

وقتی متوجه شد من در دین و حجابم کمی ضعیف شدم و ...از خونه ما رفت  و من در انتهای خواب چادر پوشیده بودم و منتظرش بودم که یه روز برگرده

من تعجب کردم با این خواب یعنی منو میشناسه؟ و اینکه خوابش میتونه جنبه مثبت داشته باشه؟ 

شرمنده دوباره مزاحم شدم یه‌ خواب دیگه ام هس در مورد یکی از پسرای مذهبی محلمون دیدم شبی که کراشم ازدو ...

بله اون تو را خواسته ولی بخاطر حجاب خانوادش نظرش را عوض کردند ولی اگر خانواده اون پسر متوجه بشوند تو حجاب را رعایت میکنی سمتت میاینند

سلام من خواب دیدم یک خانمی با چادر مشکی دستم و میگیره هرجا میره با خودش میکشه میگه نماز تو بخون شیطان نمیزاره نماز بخونی توی خواب می ترسیدم فکر میکردم میخواد من و بدزده بعد ازش پرسیدم من چندتا بچه در آینده دارم  گفت دوتا یا سه تا گفتم دوقلو یا سه قلو با سر جوابم و دادم برام خیلی عجیب بود چون مجردم

تعبیر این خواب چیه ؟

سلام من خواب دیدم یک خانمی با چادر مشکی دستم و میگیره هرجا میره با خودش میکشه میگه نماز تو بخون شیطا ...

شما یک بچه دختر برات میبینم و تعبیر خواب اون زن چادری نفست بوده تمایل به نماز خواندن و عبادت داره تصمیم با خودت است نماز بخوانی یا نه