2777
2789
عموت داره یک تغییر و تحولی تو زندگیش بوجود میاد که زیاد برای شما جالب نیست حالا یا از اون شهر میخواد ...

میشه خواب منو تعبیرکنی 

من مادربزرگ پدریمو فقط از دور دیدم هیچ وقت باهاش هم کلام نشدم و بغلش نکردم چون وقتی بابام دوسالش بود از پدر بزرگم جدا شد وبایکی دیگه ازدواج کرد 

ولی تو خواب منو بغل کرده بود و همش ابراز دلتنگی میکرد و گریه میکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب دیدم با چند نفر از خانواده داریم  در مورد یکی از اقوام حرف میزنیم بعد یکی میگه اون پسر فامیل نامزد داره نامزدش کارمندبعد من میگم دوست دخترش،بعد ابا قطع شدن بعدنزدیک  ی حوض اب یم که ابشم زیاد زلال نیست تو ی اتاقه هست همون حوض،بعد پسرفامیل میاد من از کنار حوض دور میشم به خواهر میگم اون پسر کاش بیفته تو حوض بعد میخواد برامون اب بیاره،بعدش صدا میزنه بهش اهمیت نمیدم،میاد نزدیکم ی چتری تو دستش منو به زور تو اغوشش می گیره بوسم می کنه بعدش انگار اون چتر نمیدونم مثل ی پتو یا چادر بود ماهم اونجا دراز کشیدم هرکی می کردن بلند نمی شدیم

نمیدونم انگار وقعیت داشت حسی ارامش عجیبی داشتم

سلام

میشه ماه تولد عشقمو بگی؟

برمیگرده؟ بنظرت خوشبخت  میشیم؟

بخدا فردا ک برم جمکران خیلی دعات میکنم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خانواده یکم گیر و گور میدان بهش ولی میاد اره خیلی دوستت داره

ماه تولدش رو  میتونین بگین؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خانواده یکم گیر و گور میدان بهش ولی میاد اره خیلی دوستت داره

برا تولدم میاد بنظرتون؟

پیام میده

مرسی آقا

فردا تو جمکران حتما به نیتتون دو رکعت نماز میخونم تا به خواسته هاتون برسین 

تعبیر خواب مرده یه عالمه گل تو گلدون کاشته بعد اسم شخص خاص آورده گفته از وقتی رفتم اینا را دارم برا ...

گل بچه هایشان داره برای کسی از بچه هایش دعا می‌کنه یک فرد هست چون اون خیلی کمکش کرده قبل مرگش