2777
2789
نه پول غسال رو ندادن اونم ناراضی بود  اینو چندسال پیش برا ینفر تعبیر کردم چندین بار این خواب بر ...

اون دیونشون بود دادن ولی کارشون حرف به حرف تو دهن مردم داره میپیچه و ابرو مرحوم زره زره رفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ادم ها زندگی های متعدد داریم و گذشته ای وقتی تو زنده بودنمون نتون دیون هم را بدیم وقتی میمیریم تو ...

قران این نظریه رو رد کرده و هرکس یکبار به دنیا میاد😐😐😐😐😐😐

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
علت دیدن مدام ی نفرتوی خواب چیه؟؟وتوی خوابم ازم ناراحته همیشه هرشب خابشو میبینم،حتی ظهراک میخابم د ...

عزیزم دلیلش همینه ، شما وقتی مدام به اون شخص فکر میکنید مغز براتون اتفاقاتی رو تصویر سازی میکنه ک مربوط به همون شخص هست چون میخواد حس خوشایندی براتون بوجود بیاره  در این مورد شما،  در واقع مغز میخواد با صحنه سازی فشار دلتنگی رو کم کنه و تعبیری ندارن

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
اون دیونشون بود دادن ولی کارشون حرف به حرف تو دهن مردم داره میپیچه و ابرو مرحوم زره زره رفته

اون لحافی که روی مرده بود در واقع همون اب شستشویی بوده ک مرده شور برای شستن میت استفاده کرده و اون کرم ها در واقع دین اون شخص بوده که به میت حمله ور شده ، البته نظر شما محترمه همونجور که تجویز های دو دکتر یکسان نیست تعبیر کنندگان هم هرکدوم نظر خودشون رو میتونن داشته باشن❤

مجردم خواب دیدم سه تا اقا با یه ماشین گرون به زور بعد چند بار اومدن در خونمون ازم پول دزدیدن 

واقعا تعبیر ازدواج داره؟تجربه داشتین؟ 

در ادامه همین خواب هم یه جا چادر سرم بود یه دختر بچه کوچیک که بی سرپرست بود رو بغل کردم که ازش مراقبت کنم

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/