2777
2789

سلام دوستای خوبم 😍✋

من خودم دیپلم تجربی دارم و بخاطر ازدواجم سه ساله پشت کنکور موندم اوایل به رشتم خیلی علاقه داشتم ولی الان انگار ازش زده شدم 

درسمم خیلی عالی بود ولی این چند سال کلا دل به درس خوندن ندادم اما امسال می خوام بکوب بخونم

خیلیا بهم میگن اصلا سمت رشته های پیراپزشکی نرو که کارشون خیلی سخته

خودمم دودل شدم بنظرتون چه رشته هایی سریع به درآمد میرسه و اشباع نشده؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درآمد سریع با درس خوندن نمیشه

حتی دندونپزشکی رو اون تایم تحصیل رو یکی بذاره رو بیزنس بیشتر درآمد داره تا درس خوندنش

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away

به نظر من و تجربه افراد موفق تو هر زمینه تو هر کاری تلاش و استمرار داشته باشی موفق خواهی شد

یه نکته که یه استادی چند روز پیش گفت این بود که هدف اگه درآمد نباشه و کارت برای رفع یه مشکل از مخاطبت باشه پول خودش میاد سراغت

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
کی گفته سریع به درامد میرسن مخصوصا پزشکی تا بعد فارغ التحصیلی علنا دستت تو جیبه باباته

آره واقعا

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
سه رشته تاپ (پزشکی دندون و دارو) فیزیوتراپی و پرستاری هم خوبه

پزشکی تا ۳۰ سالگی درامد نداری بابا

تازه اونم اگه مطب بزنی کارت بگیره..

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

با توانبخشی هم میتونی با لیسانس مطب بزنی هم درامدت عالیه کارت خوب باشه اندازه ی پزشک حقوق داری ب نظرم بعد دندون اینا خوبن ک ت توانبخشی هم فیزیوتراپی و ارگوتراپی خوبه بعدش پیراپزشکی اونم توش پرستاری ک ب شدت هم سخت هست الان بازار کار بهتری نسبت ب بقیه پیراپزشکی ها دارع

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨