هق بزنم خب هیچوقت قرار نی به رویام برسممن ینی؟؟؟خستع شدم از بس فرم اداری دیدم و ذوق کردم
😭😭😭😭😭😭😭🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعامکنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابمو بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱
منم میخوام برای معلمی امسال کنکور بدم که انشالله فرهنگیان بیارم
جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعامکنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابمو بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱