2777
2789

اینکه ساختمون عجیب و غریبی داریم ب کنار

همه همسایه هامون سروصدا میکنن و همش دعوا دارن

یکی از همسایه هامون 4 تا بچه قد و نیم قد داره ک بزرگترینشون کلاس اوله🤐اینا همش سر و صدا میکنن همدیگرو‌ میزنن و دعوا دارن و مامانه هم همش جیغ و داد میکنه و بچه هارو کتک میزنه

چند روز پیش عصر میخواستم برم بیرون تازه هم بارون بند اومده بود دیدم پسرش ک فک کنم حدودا 3 4 سالشه تو چله سررررما با تیشرت آستین کوتاه نشسته تو پارکینگ چشماشم اشک آلود جیش کرده بود به خودش پرسیدم چرا نشستی اینجا گفت از مامانم میترسم گفتم هوا سرده مریض میشی گفت مامانم نمیذاره برم خونه

رفتم به زنه گفتم این بچه تو سرما مریض میشه ب کنار نمیترسی بدزدنش گفت خیلی اذیت میکرد تنبیهش کردم 

دیگه جلو من ک نمیتونست بچه رو راه نده... 

شوهر زنه هم همش سرکاره وقتیم خونس براش مهم نیست

ولی خیلی دلم سوخت.... خواستم بگم اگه تعادل روانی ندارین کلا بچه نیارین چه برسه به 4 5 تا بچه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

ای خدا طفلک بچه

این بچه ها امانتن دست ما، کاش امانت دار خوبی باشیم

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

الهی دلم  سوخت براش چجوری دلشون میاد اخه 

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا که همش زاییدن نیست 

زاییدی نتونستی درست بزرگش کنی یه مشت عقده ای و دزد و معتاد تحویل جامعه دادی فایده نداره....

دوتا بیار همون دوتارو بزرگ کن ولی درست!نمیدونم چه اصراری دارن ۴ .۵ تا بیارن   تو این وضعیت

کاربری دست سه تا خواهر و عروسمونه😌
بخدا که همش زاییدن نیست  زاییدی نتونستی درست بزرگش کنی یه مشت عقده ای و دزد و معتاد تحویل جامع ...

والا یکی هم براشون زیادیه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷