2777
2789
عنوان

به کف سرم اب شنبلیله زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 9978 بازدید | 51 پست
عزیزم عالیه من به مدت مرتب استفاده می‌کردم مو ریزه تو سرم در اومده بود

عزیزم علت ریزشت هورمونی و پلی کیستیک بود ؟ چندماه زدی ؟ پرپشت شد حسابی یا فقط یکم رویش داشتی ؟ لطفا میاممو دیدی حتما ج بده

ن از پارساله میخرم چون موهام بشدت کم شده بوده .اره بدون نسخه میدن.

توروخدا بگو علت ریزش موهات ک میکی خیلی کم شده چی بود دلیلش هورمونی و پلی کیستیکه ریخته موهات ؟ کف سرت هم مشخصه ؟ قشنگم لطفا مارک بیوتینتم بگو چون من قبلا مارک هلث بود اگه اسمشو اشتباه نکنم گرفتم  هیچ تاثیری نداشت ول کردم تازه جوشم میاورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا بگو علت ریزش موهات ک میکی خیلی کم شده چی بود دلیلش هورمونی و پلی کیستیکه ریخته موهات ؟ کف سر ...

عزیزم من بخاطر رژیمایی ک میگرفتم و شرایط ابو هوایی ک افتاب نمیدیدم موهام خیلی خالی شده بود قشنگ کف سرم معلوم بود ،جاریم تو بیمارستان کار میکنه گف ویتامین دی و اهن و بیوتین بخور درست میشه با زینک

.ویتامین دی ۵۰۰۰۰رو ماهی یبار بخور، 

بیوتین ۵۰۰۰رو روزی یبار سه ماه بخور یماه استراحت بده بعد یماه دوباره سه ماه مداوم بخور ،نباید یروز بخوری یروز نخوری اینجوری اصلا تاثیر نداره

زینک و اهن رو‌هم باهم بخور میگن تاثیرش بیشتره اخر شب قبل خواب بخور.اهن رو شما یماه بخور بعد از یماه ب بعد، ی هفته بعد پریودی بخور فقط اینو دکتر بهم گفت 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
توروخدا بگو علت ریزش موهات ک میکی خیلی کم شده چی بود دلیلش هورمونی و پلی کیستیکه ریخته موهات ؟ کف سر ...

من بیوتین و زینک مارک  سولگار میخورم 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
عزیزم من بخاطر رژیمایی ک میگرفتم و شرایط ابو هوایی ک افتاب نمیدیدم موهام خیلی خالی شده بود قشنگ کف س ...

عزیزم در چه حد مثلا خالی شده بود انباین بودی بگو یه عکس بفرستم ببین دراین حد بوده یا ن 

بیوتینت جوش نمیاورد ؟ خیلی میترسم جوش بزنم جون جوشای بدی میزنم 

بعد یکسال خوردی کامل کف سرت پرشده قسمتایی که خالی شده بود ؟ وقتی بیوتینو قطع کردی ریزشت بیشتر نشد ؟ بعد عوارض نداره یوسال خوردن بیوتین ؟ من شنیدم محلول درابه اضافش باادرار دفع میشه ولی دکترم گف این درسته اما نباید زیاده روی کردن تو خوردن و تزریق ویتامینای گروه ب راستم میگف من ی تایم خیلی ارده شیره خوردم فولیک اسیدم کلی بالاتراز حد مجاز شده بود هنوزم بعد ۴ سال بالاس 😳

اره دی۵۰۰۰۰ماهی یکی میخورم . 

گلم من شنیدم زینکو اهنو باید با فاصله خورد میگن همددیگرو خنثی میکنن جذب نمیشن 

من بیوتین و زینک مارک  سولگار میخورم

مرسی گلم بیوتین سولگار خیلی گرونه و هم اینکه میترسم بخرم یه وقت فیک یا درجه چندم بدن این اتلاین شاپا حتی معتبراشونم دگ زیاد قبول ندارم .گلم بیوتین خیلی خوب ک بتونم از داروخونه بخرم و خودت خورده باشی حواب داده باشه چیزی میشناسی ؟؟ خیلی برام رویش مجدد مهمه