2777
2789
عنوان

کادوروزمادر .بیاین بگین چی قرارواسه مادرشوهر بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 89 پست

هفت ساله اصلا تو تقویم نگاه نمی‌کنم ببینم روز مادر چه وقته 

یه مادر داشتم که دیگه نیست هیچکسم مادرم نمیشه 

کلا غمگین ترین روز سالمه 

خدا ان شالله همه ی مادرا رو برا بچه هاشون نگهداره همین که یاد مادر باشید کافیه براش بعضی مادرا واقعا توقعی ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا مادرشوهر دارم

اولی شوهرم و بزرگ کرده

دومی مامانی هست که شوهرم و به دنیا آورده

واسه اولی چون تولد تازه گذشته و کادو خیلی خوب دادیم گفتم چیز سنگین نگیریم ( احتمالا یه روسری بخریم )

واسه دومی هم کوفت بگیریم بسکه اذیتم کرده و میکنه😢

اینم بگم مادرشوهرام حتی تولدم و با یه پیامک ساده تبریک هم نمیگن چه برسه کادو🤒

دیگه خسته شدم ازینکه همه چی یه طرفه اس

هر سال کادو دادم، مهمونشون کردم، احترام گذاشتم

ولی اونا فقط بلدن سواستفاده کنن، بخصوص دومیه

واسه مامانم یه لباس بافت خوشگل گرفتم

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

مادر همسرم به رحمت خدا رفته 

مادر خودم هم هرچقدر هدیه بدیم ب ی روشی دیگه برمیگردونه و جبران میکنه خودش خیلی اهل هدیه گرفتن برای همه هست پول براش در نظر گرفتم درصورتیکه لایق جانم هست 🌿

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
🤣🤣🤣چرا 

بنطرت درسته بچت پول نداشته باشه دستور بدی بهش یچیزی برات بخره اصلا درک ندارع 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
من دو تا مادرشوهر دارم اولی شوهرم و بزرگ کرده دومی مامانی هست که شوهرم و به دنیا آورده واسه ...

یا قران ما تو یکیش موندیم تو دوتا داری 😳 حالا اونی زاییده چرا بزرگش نکرده ؟ 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
اهان الان فهمیدم  ولش کن دعای بد نکن واسه کسی

اصلا دلم نمیاد دعا بد کنم ولی خیلی دلم ازش پره

بنطرت درسته بچت پول نداشته باشه دستور بدی بهش یچیزی برات بخره اصلا درک ندارع 

نه عزیزم اصلا درست نیست.بنظرم پدر مادر از بچه ،چه دختر چ پسر هیچ توقعی نباید داشته باشن از لحاظ مالی.

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
طلاق گرفته همون اوایل🤦‍♂️ شانس منه🤪🤪🤪

یاخداااا