2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من سال 76 شستشو دادم ودوباره برگشت 

دوباره سال 88 عمل کردم این دفعه خیلی بهتر بودم 

ولی در کل باید رعایت کنی 

ولی تو این فصل عمل نکنی بهتره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من عمل کردم ،در واقع تو اتاق عمل به روش آندوسکوپی هست 

نتیجه اش خوب بوده ،سمت راست صورتم تبدیل به توده شده بود و با دارو خوب نشد عمل کردم ،الان هم تا باد به صورتم میخوره بیچاره میشم همچنان سردرد میگیرم ولی تازگی اسکن گرفتم از صورتم و گفتن مشکلی نداره

بله من سال 76 شستشو دادم ودوباره برگشت  دوباره سال 88 عمل کردم این دفعه خیلی بهتر بودم  ...

عزیزم میشه بگین پیش کدوم دکتر عمل کردین سینوزیتتون برنگشته ؟

و اینکه من از کور شدن میترسم اخه عمل حساسیه 

و سوال بعدیم بیمه رایگان این عمل انجام میده ؟

عملش درد داره ؟بعدش و..

اگه دماعم عمل شه بعد ی سال انجام بدم دماعم خراب نشه ؟

یا اگه قبل عمل بینی انجام بدم عمل سینوزیت رو بینیم مشکلی براش پیش نیاد دکتر نگه ال شده بل شده و اونی که میخوام در نیاد مثلا 

من عمل کردم ،در واقع تو اتاق عمل به روش آندوسکوپی هست  نتیجه اش خوب بوده ،سمت راست صورتم تبدیل ...

عزیزم میشه بگین پیش کدوم دکتر عمل کردین سینوزیتتون برنگشته ؟

و اینکه من از کور شدن میترسم اخه عمل حساسیه 

و سوال بعدیم بیمه رایگان این عمل انجام میده ؟

عملش درد داره ؟بعدش و..

اگه دماعم عمل شه بعد ی سال انجام بدم دماعم خراب نشه ؟

یا اگه قبل عمل بینی انجام بدم عمل سینوزیت رو بینیم مشکلی براش پیش نیاد دکتر نگه ال شده بل شده و اونی که میخوام در نیاد مثلا 

عزیزم میشه بگین پیش کدوم دکتر عمل کردین سینوزیتتون برنگشته ؟ و اینکه من از کور شدن میترسم اخه عم ...

عزیزم ،من تهرانم ،هفت سال پیش دکتر کرداری عمل کرد ،دو سه ساله به رحمت خدا رفته 

راضی هستم از نتیجه عمل چون راه دیگه ای نبود ،بیمه کل هزینه رو داد 

در مورد عمل بینی اطلاعاتی ندارم ،اینو قبلش با دکتر مشورت کنید 

عمل من سینوزیت بود و پولیپ هم همزمان برام عمل کرد 

حدود یک هفته دوران نقاهت بود ،بعدش خوب شدم