2777
2789
عنوان

عمل سینوزیت

| مشاهده متن کامل بحث + 4176 بازدید | 28 پست
عزیزم ،من تهرانم ،هفت سال پیش دکتر کرداری عمل کرد ،دو سه ساله به رحمت خدا رفته  راضی هستم از ن ...

عزیزم شما  صبح ها خلط پشت حلق داشتین بعد عمل اونا درست شدم من خلط دارم صبح ها کمی و گاهی شبا کمه ،میخواستم ببینم اینا از سینوزیتمه عمل کنم درس میشه 

عزیزم شما  صبح ها خلط پشت حلق داشتین بعد عمل اونا درست شدم من خلط دارم صبح ها کمی و گاهی شبا کم ...

نه خلط داشتم و هنوزم دارم فقط درد تو صورت و سر شدید داشتم که اسکن کردم و گفتن به صورت یه توده کنار بینی هست و باید خارج بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خلط داشتم و هنوزم دارم فقط درد تو صورت و سر شدید داشتم که اسکن کردم و گفتن به صورت یه توده کنار ب ...

یعنی خلط هات اوایل عملتم بهتر نشدن ؟😪 مثلا میگم شایود خفیف دوباره برگشته ک خلط داری ببخش،زیاد سوالدمیپرسم 😊🙃😘😘😘😘

سلام بله تا چند سال خوب بودم ولی خوب سینوزیت عود میکنه ،الان اگر در معرض باد سرد قرار بگیرم دوباره س ...

سلام مچکرم پاسخ دادی از قبلش سردرد داشتی بعد عمل باد بخوره سردرد میگیری  چند سال سینوریت دارم ایندفعه مدلش فرق کرد سردرد دارم چشم درد دکتر گفت مزمن شده عمل کنید ممکن 8ماه بعد برگرده عود کنه  هزینش 20میلیون دوره نقاحت چند روز بود بعد تونستی بری سرکار  انتی بوتیک خوردم یک ماه قارچ واژن زدم شدید گفتن عمل کن سینوزیتت دکتر گفت بعد عمل انتی بوتیک بخوری هیچی قارچ بدتر میشه از اینش میترسم نمیدونم چیکار کنم داروهای شیمیایی ضعیف کردن خشکم کردن 

سلام مچکرم پاسخ دادی از قبلش سردرد داشتی بعد عمل باد بخوره سردرد میگیری  چند سال سینوریت دارم ا ...

موقعی که عمل کردم حالم خیلی بد بود ،درد سر و صورت ولم نمیکرد،اسکن صورت دادم گفتن یه توده تو سینوس سمت راست صورت هست که عفونت کرده باید عمل کرد ،با بیمه هزینش چیزی نشد ،و بعد دو سه روز خوب شدم ،الان نیاز به عمل نداره چون هر وقت که باد سرد بهم بخوره یا سرما خوردگی بگیرم سینوسام عفونت میکنه که میرم دکتر و با دارو خوب میشه 

اگه تهرانید شنیدم بیمارستان امیر اعلم که تخصصی گوش و حلق و بینی هست با بیمه قبول میکنه ،برای عمل اونجا برید