دوستان من الان یک سال و خورده ای هست عقد کردم .نامزدم خسیسه و تند .خیلی جاهاهم همراهم نمیاد الان این مدتی ک گفتم عقدیم یکبار خونه خالم نیومده و...... بحثمون شد دوتا هفته پیش هرچی پیام داد و بی احترامی کرد ج ندادم کم محلی کردم یشب پیام دادم بهش زنگ زدم گفتم اگه میخوای درست بشه همو از نزدیک ببینم و حرف بزنیم خودتو تغییر بده اونم گفت توهم باید تغییر کنی گفتم مشکلم چیه ؟گفت هر زمان ک گفتم باید بیای خونه ما (یک ساعت فاصله داره)چون میشناختم ک ادم بی منطقیه گفت ینی گفتم فردا بیای باید حتما بیای منم گفتم وقتی امتحان دارم ک نمیتونم بیام دیدم داره چرت و پرت میگه گفتم بیا حلش کنیم وگرنه به بابام میگم که لااقل باباتو درجریان بزاره چون دیگه واقعا خسته شدم فکر کرد الکی میگم وقتی بابام به پدرش زنگ زد گفت باشه میایم الان دو هفته از اون موضوع میگذزه اصلا نیومدن چون نامزدم گفت من خونتون نمیام بیا بریم بیرون باهم حرف میزنیم و بریم مشاوره منم گفتم نه زیاد دونفره حرف زدیم تو درست نشدی یا اون شب ک زنگ زدم به مسخره گرفتی اونم گفت منم پامو اونجا نمیزارم .الان دوهفته میگذره و فقط دوبار مامانش زنگ زده ک گفت تو کوتاه بیا و..ـ گفتم بسه من زیادی کوتاه اومدم یبارم اون کوتاه بیاد .خودشم پیام داد ک همش دعوای بدتر از قبل بود.فردا تولدمه امروز مامانش زنگ زد گفت میگم بیاد دنبالت بیا فرداهم تولدته گفتم نه چجوری بیام وقتی خودش بهت نگفته و میگی بهش میگم بیاد و اینکه چرا خودش زنگ نزد من کوتاه نمیام اگه میخواست بیام خودش لااقل چند روز پیش میومد حتی حرفم ک نمیزد میگفت اخر هفته میام دنبالت بعد بریم بیرون حرفامونم بزنیم.باز سرشب خودش پیام داد گفت تولدت مبارک بیام دنبالت گفتم نه بازم گفت بیا بریم بیرون حرف میزنیم تولدتم هست بیرون باشیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.