2777
2789

مدیرا ک خوبن پرسنل پذیرایی ن .باید مث خر کار کنن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیرا ک خوبن پرسنل پذیرایی ن .باید مث خر کار کنن

😐شاید اینجا کسی از نیروهای تالار بود ببینه اینجور میگی ناراحت بشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

نمیخوام ناامیدت کنم ولی اولش خیلی درامد مبخواد تا یکی دو سال اول ب نظر صفر . چون تالار ی سالن بزرگ میخواد این سالن تجاری دایم میخواد ک هم قد چیز باید پول بدی . اونم تجاری دایم تنها با پاینکار باز بخوای پایانکار بگیری ب بیمه باید پول بدی . باز تعزیرات دارایی شهرداری همش هس

من خودم تجربه ندارم ولی مبدونم هزینش خیلی بالاس . بازم استخاره بگیر توکل برخدا

برام دعا میکنی سریعتر با یه ادم خوب ازدواج کنم😔
نمیخوام ناامیدت کنم ولی اولش خیلی درامد مبخواد تا یکی دو سال اول ب نظر صفر . چون تالار ی سالن بزرگ م ...

نه تالار برا بکی دیگه هست به شوهرم گفتن بیا مدیر مسول بشه ولی نگفتن چقدر حقوق میدن یا کار سختیه یا نه

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود