2777
2789
عزیزم چقدر قشنگ بود تاپیک آخرت  خیلی این جمله ات منو به فکر فرو برد "در این زمان که عاشق به م ...

لطف داری گل من.واقعا میگم،تو با ارزشی پس هیچوقت نباید ارزش و احترام خودت رو کم کنی.باید بدونی به چه کسی اعتماد میکنی

الهی همیشه شاد و خوشبخت باشی🧡

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خداروشکر که جدا شدی ، الانم برای خودت کار پیدا کن و کلاسای هنری برو اصلا تنها نمون و به خودت بر ...

متاسفانه کار گیرم نمیاد،، با دوتا بچه هیچ کلاسی یا حایی نمیتونم برم چون نه تو خونه تنها نیمونن نه کسو دارم که پیششون بزارمشون

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
باشه فکرامو بکنم ببینم چی میشه  

من با مهریه سنگین مخالفم اما اصل مهریه باید باشه فک کنم شما هم بابت چند تا جمله ی عاشقانه ش درگیر شی اگه میخای خودتو سر این چند تاکلمه بدبخت کنی شمارتو بده هم با جمله بندی بهتر هم با ویس های خفن تر هر ساعت بهت پیام بدم😁صادقانه ببخشید میگم خر نشی برگردی همین

من با مهریه سنگین مخالفم اما اصل مهریه باید باشه فک کنم شما هم بابت چند تا جمله ی عاشقانه ش درگیر شی ...

دارم عین معتادا درد میکشم ولی میدونم ترک میکنم و از نو شروع میکنم💪

دارم عین معتادا درد میکشم ولی میدونم ترک میکنم و از نو شروع میکنم💪

همینه با قدرت برو دختر آشنای نزدیک من این خبطو کرد آخرشم جدا شد اونم بعد 3 ماه عقد بعدشم پسره مهریه شو نداد یه چیزیم از اینا گرفت فقط یه پا داری چند تا قرض کن ازش دور شو تازه ارتباط کامل داشت با این دختره بنده خدا نکن جوونی حیفی