2777
2789
اره اگ. گول نمخورد الان بهترین مرد پیشش بود توهم خوب کاری کردی بهم خورد ب نظرم خط تو عوض کن راحت شی

حتما عوض میکنم میگم یعنی اگه عوض کنم متوجه بشه گوشیم خاموشه یا هرچی میاد دم در خونمون من میخوام اینجوری نشه بیاد آبروریزی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر سابق من پارانویید که داشت،، اما یه سری رفتاراش هم شبیه دوقبیا بود، حرفش و رفتارش اصلا باهم همخو ...

من اولش دلم براش سوخت چون خیلی ادعای عاشقی میکرد و میگفتم گناه داره و دست خودش نبوده که اینجوریه ولی بعدش موضوع را به خونوادم گفتم و مامانم به شدت مخالفت کرد و خودش بهم زد همه چیو 😁

الان که فکرشو میکنم میبینم چقدر من ساده بودم که به خاطر اینکه پسره ناراحت نشه میخواستم باهاش ادامه بدم و زندگی خودمو نابود کنم 

حتما عوض میکنم میگم یعنی اگه عوض کنم متوجه بشه گوشیم خاموشه یا هرچی میاد دم در خونمون من میخوام اینج ...

اگ میترسی یع مدت اصلان جوابشو نده یا بگو نامزد کردم ب بابات داداش بگو یه کتکی بهش بزنه

بیزارم ازت زندگی..... 
درسته من اول فکر میکردم ما بهم میخوریم یعنی انگار بدی هاشو نمیدیدم بعد وقتی رفت و آمد خانوادگی کردیم ...

عزیزم من خودم دو ماه بعدعقد پشیمان شدم الانم روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که درست وبه موقع برگشتم .نامزدی زمان شناخته ،زمان ساختن و تحمل کردن نیس .تو صد در صد طرفو قبول داری ،میری زیر یه سقف باز مشکلاتی هس ،چه برسه به این دو دل هم باشی.

دوست داشتن و وابستگی الانتم کاملا طبیعیه ،و زمان حلش میکنه .فقط عاقل باش وتسلیم احساسات نابجا نشو ..

من خودم خون گریه کردم ولی تونستم پا بزارم روی احساساتم و جدا بشم اونم عقد کرده

ارع دقیقا     شاید اگه بری خدایی نکرده بلایی سرت بیاره یا تهدیدت کنه چه می دونی

ما صیغه محرمیت بینمون خونده شده بود نامزدی مو که بهم زدم تهدیدم میکرد که ازت فیلم ناجور دارم اونشب که حواست نبود و فلان من گوشی مخفی کرده بودم تو کمد آزمون فیلم بگیره و حالا اگه برنگردی میفرستم برای بابات و از این حرفا

ما صیغه محرمیت بینمون خونده شده بود نامزدی مو که بهم زدم تهدیدم میکرد که ازت فیلم ناجور دارم اونشب ک ...

رابطه کامل نداشتیم خداروشکر هنوز باکره ام ولی خب درحد معاشقه و اینا بودیم باهم جوری که بهونه اش ببرم فقط هیچ وقت نمیذاشتم تا عروسی رابطه کامل باهام داشته باشه

عزیزم من خودم دو ماه بعدعقد پشیمان شدم الانم روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که درست وبه موقع برگشتم ...

خب خداروشکر خداکنه منم زودتر بتونم سرپا بشم اونم اگه واقعا دلبسته من بوده مهرم از دلش بره بیرون که اونم سرپا بشه زودتر و بتونه منو فراموش کنه الان فقط از خدا همینو میخوام

من اولش دلم براش سوخت چون خیلی ادعای عاشقی میکرد و میگفتم گناه داره و دست خودش نبوده که اینجوریه ولی ...

من۱۱سال از بهترین روزای عمرمو به پاش حروم کردم

الانم خودم شدم یه آدم افسرده عصبی که اعتماد به نفس هیچ کاریو ندارم

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
اگ میترسی یع مدت اصلان جوابشو نده یا بگو نامزد کردم ب بابات داداش بگو یه کتکی بهش بزنه

داداش ندارم😔 پدرم کارش راه دوره درماه فقط ۵ روز خونه اس فقط منم و مادرم

ما صیغه محرمیت بینمون خونده شده بود نامزدی مو که بهم زدم تهدیدم میکرد که ازت فیلم ناجور دارم اونشب ک ...

آدم به این پستی مرد زندگی نه برای تو ونه برای هیچ زنی نمیشه .

اولن دروغ میگه دوما حتی اگه نگرفته باشه آدم کثیفیه که حرفشم میزنه .

دوا اگه یک هزارمم فیلم وعکس وهر چی داشته باشه وحتی بفرسته برا بابات ،باز همون بهتره تا برگردی بهش،نهایت بابات یه مدت ازت نارحت میشه و...ولی برگشتنت عمرت رو تباه میکنه

من اولش دلم براش سوخت چون خیلی ادعای عاشقی میکرد و میگفتم گناه داره و دست خودش نبوده که اینجوریه ولی ...

منم یه همچین حسی دارم میدونم بعدا پشیمون میشم که چرا این حس های احمقانه رو داشتم