2777
2789
نه اتفاقا حتما سوگشو بگیر . حقته که دلتنگ باشی . خانما خیلی وابسته ن .باور کن مجرد بود مزاحم تلفن ...

خوش حالم راضی هستین عزیزم انشالله خوشبخت و موفق باشین 

اما....

عشق فقد و فقد یکبار اتفاق میوفته بعد اون قلب دور می ایسته

بعد اون همه رابطه ها میشه دوست داشتن نه عشق !

❤Arash❤
الان هم باز هم میگی عاشقم بوده؟؟

نمیدونم رفتارش خیلی بچگانه بوده یه جاهایی یا از سر عشق و دوست داشتن داره اینکار ها رو انجام میده و خودش متوجه نیست یا واقعا هنوز به بلوغ فکری نرسیده و تحت تاثیر نظر خونوادش عمل میکنه 

کاش میشد با جلسات مشاوره موافقت میکرد تا یه آدم باتجربه براتون تصمیم گیری کنه

❤Arash❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش حالم راضی هستین عزیزم انشالله خوشبخت و موفق باشین  اما.... عشق فقد و فقد یکبار اتفاق میوف ...

قربانت عزیزم .من نامزدی قبلم کامل سنتی وبدونه عشقم بود .وابستگی داشتم..الانم همسرمو دوست دارم چون تا امروز مرد خوبی برام بوده .خداینکرده اگه یه روزی عوض بشه و اینجوری نمونه نه دوستش خواهم داشت ونه عاشقش میمونم مطمئن باش .رابطه ازدواج در عین بزرگی وسنخیت و مهمیش معامله س رابطه ی خونی نیس که طرف حتی بمیره هم باهات نسبت داشته باشه .تو با یه صیغه ودوتا شاهد محرم میشی وبا یه صیغه وددوتا شاهد میتونی نامحرمم بشی ...عاقلانه تصمیم بگیری کسب که دوستت داره و دوستش داشته باشی .برات زحمت بکشه وپدر بچه هات باشه. عشق هست ،نه اینکه یه مرد جانی وبد اخلاق که به هر قیمتی بگی عاشقمه و عاشقشم .اگه همین مرد یه روزی دلتو بشکنه عشقی نمیمونه مطمئن باش

من مهریه م ۱۹مثقال طلاس ،اونو که نگرفتم هنوز خودمم ۱۰۰گرم داشتم خرج زندگیمون کردم .ولی عوضش فردا بگم به شوهرم دوس دارم خونه مون به اسمم باشه یقین دارم میگه خب به اسم تو باشه .همونطوری که زمانی فقط یه ماشین داشتیم به نامم بود وهست و هیچکدوممون برامون مهم نبوده ..مهم خود زندگیه س وآرامشش .

در عین حال منطقی ودر حد توان همسر باید مهریه تعین بشه .

منظرم خودت پیام بده بگو خودکشی کن کو ببینم بلدی  

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA