2777
2789
همین الان شمارش بلاک و بعد پاک کن. پیام های ناشناست باز نکرده پاک کن و تماس های ناشناس اصلا جواب نده ...

البته جسارت نمیکنم صد البته شما از من عاقل ترین 🤗

حرف که باد هواست ، ناف مردا رو هم که کلا با دروغ بریدن  من بین دوستام بوده کسی که بخاطر دختره ...

آره منم بخاطر اینکه یهو احساساتی نشم جواب شو بدم گفتم بیام با شما مهربونا صحبت کنم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان شمارش بلاک و بعد پاک کن. پیام های ناشناست باز نکرده پاک کن و تماس های ناشناس اصلا جواب نده ...

اتفاقا یه شب پیام داد دلم برای صدات تگ شده میشه زنگ میزنم جواب بدی صداتو بشنوم منم نه جواب پیام صو دادم نه وقتی زنگ رد جواب دادم بعد فردا یه شماره ناشناس بهم زنگ زد حواسم نبود جواب دادم ولی حرف نزد قطع کردم بعد پیام داد چه صدای خوشگلی داری شمارتو شانسی گرفتم میشه از این به بعد ۶رشب صداتو بشنوم آخه خیلی خوشگله منم جواب ندادم دیگه

اگر دوسش داری و مشکلت فقد مهریه است بهش بگو من باهات میمونم به شرطی مهریمو تمام و کمال قبول کنی من ا ...

نه هر دفعه یه حسی بهم میگه برگرد یاد رفتارا و کاراش که میفتم همون حس بهم میگه بشین سرجات غلط اضافه نکن

بهتره با یه مشاور دلسوز مشورت کنی مطمعنا میتونه راهنماییت کنه احساسی تصمیم نگیر بحث یه عمره مثالی ...

حتما در اولین فرصت ممنون از راهنمایی و دلجویی تون دوست عزیز🥰🤗

اینجا کلا با مرد جماعت مخالفن و همه مردا رو خیانت کار میدونن،تعجب میکنم به حرف کسایی داری عمل میکنی که حتی نمیشناسیشون 

نمیدونی پشت کاربری چ آدمی نشسته با چه نیتی 

با یه مشاور مجرب صحبت کن

صحبت یه عمر زندگیه.. تو داری نامزدی تو سر چیزهای مادی بهم میزنی تازه به خودت افتخار هم میکنی، این چطور دوست داشتنی هست؟

این چطور دوست داشتیه که داره میگ دارو میخورم تو عذابم تو عوض درک کردن ازش دور میشی تا کاربران میگن به دردت نمیخوره توام قبول میکنی ؟؟؟

بشین با اون آقا مفصل صحبت کن بگو شرایط من اینه منم مثل تمام زن ها حق دارم پشتوانه داشته باشم مهریه حق زنه و همونطور که قبلا قید کردیم باید تمام و کمال قبول کنی... به هیچ وجه ازش نمی گذرم

ببین جوابش چیه؟

اگر بازم مخالف بود پس واقعا علاقه ای نداره فقد داره فیلم بازی میکنه 

❤Arash❤
عزیزم خوب فکر کن.خوب خوب  تاپیک آخرم رو بخون چون هر چی بخوام بگم اون توعه

عزیزم چقدر قشنگ بود تاپیک آخرت 

خیلی این جمله ات منو به فکر فرو برد

"در این زمان که عاشق به معشوق خودش بد میکنه با عقل ازدواج کنید " 

خیلی جمله تامل برانگیزی بود 👌