یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نامزد بودیم میخواستیم عقد کنیم که گفت باید تو محضر مهریه تو ببخشی منم نامزدی مو بهم زدم این مدت خیلی اذیتم کرد و پیام تهدید آمیز داد و اومد دم خونمون و خلاصه دست به هر کاری زد منو برگردونه ولی نتونست حالا امشب پیام داده دوری تو نمیتونم تحمل کنم با قرص دارم دووم میارم و دیوونه شدم و دیشب سرمو زدم تو دیوار شکست و....
فردا هم تو زندگی با خود زنی حرف خودشو پیش میبرد و تو اسیر میشدی تصمیم درستی گرفتی اسی حتما موضوع و ب پدرت بگووووو حتماااااااا
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
نامزد بودیم میخواستیم عقد کنیم که گفت باید تو محضر مهریه تو ببخشی منم نامزدی مو بهم زدم این مدت خیل ...
خبای عاقلی اسی خیلی بخودت افتخار کن واقعا
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲