هر وقت به اینکه منم یه روز مادر میشم فکر میکنم صبر میاد نگین خرافاته ک منم اصلا اعتقاد نداشتم ولی هزار بار تجربه کردم و به هر موضوعی که داشتم فکر میکردم مثلا میگفتم فردا این پارچه رو میبرم خیاطی همون لحظه صبر میومد کلا دیگه اون پارچه رو نتونستم ببرم خیاط آخرشم دادم به خواهرم ..هزار تا موصوع دیگه برا شما هم پیش اومده؟
عزمزم خوابی که راجب امام حسین دیدی رو تعریف میکنی واسم❤
بعد همش به این فکر میکردم چرا گفتن به اون حال حضرت زینب توی اون زلزله با خودم نیگفتم مگه تو عاشورا زلزله اومده بود انقدر فکرم رو مشغول کرده بود داشتم تو نت و کتاب دنبالش میگشتم که ببینم تو عاشورا زلزله اومده که تو یه جا دیدم نوشته بود در روز عاشورا هنگامی که سر امام حسین رو از بدنش داشتن جدا میکردن به حرمت خون به نا حق ریخته شده ابا عبدالله بادهای سیاه وزیدن گرفت و زمین لرزید ...چقدر گریه کردم فهمیدم با یه کلمه زلزله میخواستن اون حالی که حضرت زینب از بالای تل زینبیه شاهد جدا شدن سر امام حسین بوده رو و اینکه آخرین عزیزش رو هم از دست میده و تازه باید بره از اهل حرم مراقبت کنه یعنی سخت ترین حال حضرت زینب رو با یه کلمه به من بگن که من امام حسین رو به اون حال حضرت زینب قسم بدم....قربونشون بشم الهی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️