2777
2789
عنوان

بچه سوم بله یا خیر؟؟؟؟؟؟

1966 بازدید | 84 پست
سلام من دوتا پسر دارم ولی خیلی دلم دختر میخواد پسرام بزرگه امسال میره مدرسه دومی هم ۴سالشه از اونجایی ک سنم داره میره بالا نمیدونم ب فکر سومی باشم یا نه
فروش ادویه خالص و خشکبار تازه و محصولات ارایشی بهداشتی گیاهی در کانال ایتا @advie_rangarang

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مساله ای ک خیلی باهاش درگیرم اینه که من خیلی دختر دوستم میترسم اگه سومی دختر بشه خدایی نکرده بینشون فرق بزارم مخصوصا اینکه پسر بزرگم خیلی حساسه
فروش ادویه خالص و خشکبار تازه و محصولات ارایشی بهداشتی گیاهی در کانال ایتا @advie_rangarang
همین شاید پسر بشه هم برام مسالس البته روشایی ک برای دختر دار شدنه چند نفر امتحان کردن جواب گرفتن
منم دو تا پسر دارم. اگه دوباره باردار بشم خودمو می کشم. از کجا معلوم سومی دختر بشه
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
عزیزم به نظر من این یه موضوع شخصیه اگه شرایطشو از نظر مالی و روحی داری بیار فاصله اش هم خوبه
خدارادیده ای آیا؟?

وهنگامی که میفهمی،دگرتنهای تنهایی،رفیقی همدمی یاری کنارت نیست،ومیترسی که رازی با کسی گویی،

یکی بی آنکه حتی لب تو بگشایی به آغوشی، توراگرم محبت میکندباعشق...

گمانم دیده ای اورا؟