2777
2789
عنوان

بچه سوم بله یا خیر؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 84 پست
منم خیلی دختر دوست دارم. ولی دیگه از خیرش گذشتم اینقدر که پسرام شیطون هستن دیگه انرژی و نایی برام نمونده تازه میگن دختری که بعد از پسر بیاد مثل پسرا شیطون میشه
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هر کی میگم میخوام سومی رو بیارم بهم میگن مگه ازجونت سیر شدی اما واقعا دختر میخوام خیلی احساس تنهایی دارم تو خونه تک افتادم حس خیلی بدیه
فروش ادویه خالص و خشکبار تازه و محصولات ارایشی بهداشتی گیاهی در کانال ایتا @advie_rangarang
منم پارسال سومیم رو زایمان کردم بعد از دوتا پسر ، سومیم هم پسر شد و خیلی ذوق کردم چون اصلا با دختر ارتباط برقرار نمی کنم ، زندگیم پر از تحول شده ، اما برای شما الان زوده با داشتن بچه های کوچیک ، منم دوتا پسرم با فاصله سنی ٢ سال هستند و گذاشتم این دوتا بزرگ شن و بعد اوردم
زندگی مثل یک کلاف کامواست،  از دستت که در برود می شود کلاف سردر گم، گره می خورد، می پیچد به هم ،  گره گره می شود،  بعد باید صبوری کنی،  گره را به وقتش با حوصله وا کنی، زیاد که کلنجار بروی ، گره بزرگتر می شود،  کورتر می شود،  یک جایی دیگر کاری نمی شود کرد، باید سر و ته کلاف را برید،  یک گره ی ظریف کوچک زد، بعد آن گره را توی بافتنی یک جوری قایم کرد، محو کرد،  یک جوری که معلوم نشود، یادت باشد، گره های توی کلاف همان دلخوری های کوچک و بزرگند، همان کینه های چند ساله، باید یک جایی تمامش کرد، سر و تهش را برید، زندگی به بندی بند است به نام "حرمت " که اگر آن بند پاره شود کار زندگی تمام است
همکار شوهرم و یکی از اساتیدمون خانماشون به امید دختر باردار شدن ولی سومیشون هم پسر شد. من خودم حسم بهم میگه همش پسر میزام. جنسیت اون دوتا رو هم قشنگ از همون هفته های اول می دونستم
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
وقتی فکر میکنم بچه هام ک بزرگ بشن میرن و تنها میشم ترس تموم وجودم رو میگیره حتی همسرم چندبار پیشنهد داده دختر بیاریم بزرگ کنیم میگه معلوم نیست ک سومی دختر بشه من با این قضیه مشکلی ندارم اما نگاه اطرافیان اذیتم میکنه
فروش ادویه خالص و خشکبار تازه و محصولات ارایشی بهداشتی گیاهی در کانال ایتا @advie_rangarang
منم دوست دارم یه دختر بیارم بزرگ کنم ولی فکر نکنم قانون اجازه بده
از کجا معلوم دختره تنهات نزاره عزیزم ، اصلا به این چیزا فکر نکن ، من دوتا پسرام زبونزد خاص و عام هستند ، از صد تا دختر بهتر هستند ، تو عاطفه داشتن و محبت و حتی حیا داشتن ، اما اگر به این فکر می کنی که تنها میشی پسرات بزرگ شدند یه ته تغاری بیار ، هم تنها نمیشی هم خیلی زندگیت عوض میشه
زندگی مثل یک کلاف کامواست،  از دستت که در برود می شود کلاف سردر گم، گره می خورد، می پیچد به هم ،  گره گره می شود،  بعد باید صبوری کنی،  گره را به وقتش با حوصله وا کنی، زیاد که کلنجار بروی ، گره بزرگتر می شود،  کورتر می شود،  یک جایی دیگر کاری نمی شود کرد، باید سر و ته کلاف را برید،  یک گره ی ظریف کوچک زد، بعد آن گره را توی بافتنی یک جوری قایم کرد، محو کرد،  یک جوری که معلوم نشود، یادت باشد، گره های توی کلاف همان دلخوری های کوچک و بزرگند، همان کینه های چند ساله، باید یک جایی تمامش کرد، سر و تهش را برید، زندگی به بندی بند است به نام "حرمت " که اگر آن بند پاره شود کار زندگی تمام است
جدی؟ اما ماه عسل یه بار نشون داده بود ک یه خونواده با داشتن دو پسر یه دختر اورده بودن