2777
2789
عنوان

لبینید ی ادم چقدر میتونه وقیح باشه

306 بازدید | 25 پست

وضع پدر من خوب نیست کار خدماتی انجام ااده انا همه ما رو ب درس خوندن تشویق کرده با هزار زحمت و...بعد خواهر من. مهندسه دستش تو جیب خودشه ..ما اونموقع ک ازدواج کردیم شاغل نبودیم. با کمک شوهرم مثلا 5 تیکه وسایل بزرگ اون خرید خرده ریزه ما ..اصلا هم نزاشتم مثلا چای ساز قهوه جوش تستر و حتی قابلمه گرون ..یا سرویس چینی بابام بخره گفتم تو  زندگی میخرم .حتی رفتیم خونه ای انتخاب کردیم ک گاز رو میزی داشته باشه خودش ..خیلی جمع و جور خرید کردیم .. بعد این خواهرم ک مهندسه ازدواج کرد حقوقشم خوبه ..تا مجردیش خوب بود حتی 

اگه هستین بقیه اش رو بگم لطفا فقط لایک کنید تا پستا زیاد نشه

لبیندی ب چه معناست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبیندی ب چه معناست

ببینید منظورشه🤣

^ ای غرق در هزار غمِ بی دوا وطن💔^      آب میخورم یاد خدانور میفتم. آشپزی میکنم یاد مهرشاد میفتم. خط چشم میکشم یاد سارینا میفتم. آهنگ گوش میدم یاد نیکا میفتم. میرقصم یاد مهسا میفتم. رنگین کمون میبینم یاد کیان میفتم. بارون میبینم یاد حمیدرضا میفتم و خیلی چیزای دیگه ...! 🥲               _منتظر ناجی نباش خبری توو راه نیست!نجات دهنده خودتی خودت قهرمانی! من و تو اگه ما بشیم...بیکرانیم! ما منجیِ زمانه ایم امامِ زمانیم!✌🏿بحث_با_بیکازی_جماعت_ممنوع!😙     کاربری دوم! 
ببینید منظورشه🤣

اوووووههههه🤣🤣

چرا من فکر کردم کلمه جدیدیه😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خلاصه ازدواج کرد و همیشه قبلش میگفت من خودم حهیزیه میخرم ..بابام هزار تومن ازش پول نمیگرفت تو خونه حتی نمیپرسید تو چقدر حقوقته ..این نامزد کرد ی بار ب بابام گفت تو برام چیکار کردی ؟؟؟؟بچه ها بابای من هر جی داشت. ریخت پای ما حتی ب خواهرم گفت کارت قسط وام ازدواجت رو بده بریزم ..حقوقشون اصلا نمیمونه مثلا گوشت بخرن خونشون..اونم سر پذیرایی از خانواده شوهر مفت خورش ک حتی پا گشاش نکردن ب بابام این حرف رو زد ..الانم بین حرفاش فقط ب مامانم اینا تیکه. میاندازه سر جهیزیه..خودش عقل نداره ک با پولش بهترین جیزا رو برای زندکی خودش خریده نه بابام ..

خواهرت مهندس چیه؟

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

بهتره بگی درک نداره

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
دور واطراف من هر دختر شاغلی خودش خریده ،ناراحت نشو ولی خواهرت خیلی بی درک با این گرونی پدرت گناه دار ...

خیلی اشک بابام رو اون روز دراورده قشنگ گریه کرده بابام ..حالا ما اون روز گفتیم بیاین خونه مامان کمک کنیم جمع کنیم پیره. نمیتونه گفت شماها وظیفتونه بکنید ..یعنی چشش دنبال اون چهار پنج تیکه ای ک بابام برای ما خریده