2777
2789
عنوان

لبینید ی ادم چقدر میتونه وقیح باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بیشتر به پدر و مادرت برسین درک نداره کاری نمیشه کرد 

اره مثلا. اون یکی خواهرم داشت جهیزیه میخرید مامانم زنگ زد عموهام گریه کرد بهش پول قرض دادن..بعد خواهرم دید مامانم تو ی زیر زمین مستاجره بعد ازدواجش طلاهاش رو فروخت داد ب بابام چون تونستن ی خونه کوچیک بخرن اایته بعد بابام پسش داد 

بعدم میگم ما خیلی خیلی ساده جهیزیه گرفتیم ..اونم با سختی ..من بعد 7 سال زندکی مشترک هنوز دارم وسیله ...

به نظرم حق داشته ناراحت بشه همون چند تا وسیله رو باید براش میخریدن 

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...
به نظرم حق داشته ناراحت بشه همون چند تا وسیله رو باید براش میخریدن 

شما متوجه هستین من جی کفتم ؟؟خب این پولش رو نکه داره واسه کی؟؟واسه همین روزاست دیگه ..میگم پدرم اگر براش همون چند تیکه وسایل رو میخرید خودشون نون نداشتن بخورن .بعد زحمت کشیده بزرگش کرده ما اونموقع شاغل نبودیم وگرنه نا هم قطعا همین کار رو میکردیم

شما متوجه هستین من جی کفتم ؟؟خب این پولش رو نکه داره واسه کی؟؟واسه همین روزاست دیگه ..میگم پدرم اگر ...

من متوجه منطورتون هستم خواهر شما ک ۱۵ سالگی شوهر نکرده بالاخره پدرتون باید ب فکر میافتاد و اینکه نباید بین بچه ها فرق گذاشت یا برا شما نمیگرفت یا برا ایشونم ب فکر میافتاد 

خشک و خالی دختر بفرستی خونه بخت خیلی سر شکستگیه برا اون دختر حداقل قسط وامشو کمکش میکرد 

من حق میدم ک ناراحت باشه 

من متوجه منطورتون هستم خواهر شما ک ۱۵ سالگی شوهر نکرده بالاخره پدرتون باید ب فکر میافتاد و اینکه نبا ...

وای چقدر شما واسه خودت حرف میزنی. الحمدالله ک خودش جهیزیه گرفت سر شکسته نشد دوما. پدر من با دستشویی شستن و ..روزکار سپری کرده تو این اوضاع جامعه چطور میتونست پس انداز کنه؟بنده خدا حتی بازم غرورش رو حفظ کرد به خواهرم گفت کارت قسط زو بده ب خودم. واریز کنم اون گفت نه اما تیکه اش رو انداخت..بعد وقتی ایشون میتونه جهیزیه بخره چرا باید ب ی نفر ک خودش ب کمک احتیاج داره فشار زوری بیاره ؟؟

وای چقدر شما واسه خودت حرف میزنی. الحمدالله ک خودش جهیزیه گرفت سر شکسته نشد دوما. پدر من با دستشویی ...

ببین عزیزم تاپیک زدی ک نظر بدیم ن؟ 

من دیدم شما  اخر سال ۹۹ عروسی کردی فاصله ای نداشتی با ازدواج خواهرت درسته؟ من حس خواهرتو درک کردم ک برای شما گرفتن برا اون ن  همین 

ببین عزیزم تاپیک زدی ک نظر بدیم ن؟  من دیدم شما  اخر سال ۹۹ عروسی کردی فاصله ای نداشتی با ...

میشه منو ریپلای نکنی اصلا شما تو باغ نیستی یا خیلی بچه ای ..یا پر از عقده